Ποια ήταν η ναζιστική φράση που ακούστηκε στο US Open και η… «πληρωμένη» απάντηση του διαιτητή (vid)

Ποια ήταν η ναζιστική φράση που ακούστηκε στο US Open και η… «πληρωμένη» απάντηση του διαιτητή (vid)

Το παιχνίδι του Αλεξάντερ Ζβέρεφ με τον Γιανίκ Σίνερ διακόπηκε για λίγα λεπτά, μετά από ναζιστική φράση που ακούστηκε από την κερκίδα. Ο άνδρας βρέθηκε και απομακρύνθηκε.

Χαμός έγινε για 10 περίπου λεπτά στον προημιτελικό του Αλεξάντερ Ζβέρεφ με τον Γιάνικ Σίνερ για το US Open, καθώς σε μια στιγμή στο τέταρτο σετ που ο Γερμανός σέρβιρε, ακούστηκε από την κερκίδα μια ναζιστική φράση του Χίτλερ.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να μπει μέσα η ασφάλεια του τουρνουά, να βρει τον άνδρα που το φώναξε και να τον βγάλει εκτός court.

Τι ακριβώς όμως συνέβη;

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, ο Σάσα Ζβέρεφ είναι έτοιμος να σερβίρει τον δεύτερο πόντο του πέμπτου game στο τέταρτο σετ. Εκείνη τη στιγμή ένας ναζιστής άνδρας από την κερκίδα βρίσκει την ευκαιρία λόγω της απαιτούμενης ησυχίας στο άθλημα μέσα στους πόντους, να φωνάξει ένα ναζιστικό σύνθημα του Χίτλερ.

Όπως θα ακούσετε και στο βίντεο φωνάζει «Deutschland über alles», κάτι που σημαίνει «Γερμανία πάνω από όλα στον κόσμο».

Δεν πέρασε ούτε δευτερόλεπτο που το αντιλήφθηκε αυτό ο Ζβέρεφ, ο οποίος πήγε στον διαιτητή να του το αναφέρει. Μάλιστα ο chair umpire πίστεψε αρχικά πως ο νούμερο 12 του κόσμου κατευθυνόταν προς αυτόν ώστε να παραπονεθεί για τη φασαρία.

Όμως ο Ζβέρεφ ως Γερμανός κατάλαβε αμέσως τι σήμαινε αυτό και είπε στον διαιτητή. «Όχι, όχι δεν είναι αυτό. Μόλις είπε την πιο διάσημη φράση του Χίτλερ που υπάρχει στον κόσμο. Είναι ανεπίτρεπτο. Αυτό είναι απίστευτο».

Ο Διαιτητής το πήρε αμέσως πάνω του, γυρίζοντας προς το κοινό και λέγοντας «ποιο είναι αυτό το έξυπνο στόμα που το είπε αυτό. Σήκωσε το χέρι σου. Ποιος το είπε; Ποιος το είπε;

Η συνέχεια γνωστή με την ασφάλεια της διοργάνωσης να κάνει το καθήκον της και να διώχνει τον άνδρα από το γήπεδο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ