Ρώμη: «Ατσάλινος» Τζόκοβιτς, πέρασε στα ημιτελικά! (vid)

Ρώμη: «Ατσάλινος» Τζόκοβιτς, πέρασε στα ημιτελικά! (vid)

Ο Σέρβος νίκησε με ανατροπή τον Κέι Νισικόρι και στα ημιτελικά του Internazionali BNL d' Italia θα αντιμετωπίσει τον Ράφαελ Ναδάλ.

Αυτός μάλιστα είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς που ξέρουμε! Ο Σέρβος τενίστας με πάθος, πείσμα, υπομονή και επιμονή κέρδισε με 2-1 σετ τον Κέι Νισικόρι και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Internazionali BNL d’ Italia, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ράφαελ Ναδάλ.

Ο 30χρονος έβγαλε στο κορτ τον παλιό καλό του εαυτό και πανηγύρισε έξαλλα μια τεράστια νίκη. Μια νίκη που δεν του δίνει τίτλο, αλλά εκτοξεύει στα ύψη τη ψυχολογία του ενόψει του Ρολάντ Γκαρός. Ο Ιάπωνας ξεκίνησε δυνατά και πήρε το πρώτο σετ με 6-2, με τον κάτοχο 12 Γκραντ Σλαμ να απαντάει άμεσα για το 1-1.

Ο Τζόκοβιτς με 6-1 γκέιμς έφερε το παιχνίδι στα ίσια και το έστειλε στο τρίτο και καθοριστικό σετ. Εκεί ο Σέρβος αποδείχθηκε πιο ψύχραιμος, είχε περισσότερη ενέργεια και με ωραία χτυπήματα έφτασε στην πολυπόθητη νίκη (6-3).  Αυτή μάλιστα ήταν η 12η σερί νίκη του «Νόλε» επί του Νισικόρι, με τον Σέρβο να έχει συνολικά 13 νίκες σε 15 αναμετρήσεις.

Πλέον, στρέφει το βλέμμα του στη μεγάλη μάχη με τον Ράφαελ Ναδάλ, με το πρώην Νο. 1 της παγκόσμιας κατάταξης να είναι ο μοναδικός παίκτης που έχει κερδίσει περισσότερες από 3 φορές τον Ράφα στο χώμα!

Δείτε βίντεο από το παιχνίδι του Τζόκοβιτς:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ