Έπεσε στο νούμερο 7 του κόσμου ο Τσιτσιπάς – Άθικτη η Σάκκαρη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε ακόμη μια θέση στον πίνακα της παγκόσμιας κατάταξης, κάτι που δεν συνέβη με τη Μαρία Σάκκαρη.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς «πλήρωσε» την ήττα του στο Masters της Σαγκάης από τον Ούγκο Ουμπέρ, με το να χάσει μια θέση στην παγκόσμια κατάταξη της ATΡ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έπεσε σήμερα στο νούμερο 7 του κόσμου, με τον Αντρέι Ρούμπλεφ να είναι αυτός που κέρδισε +2 θέσεις από την παρουσία του στον τελικό της Σαγκάης.

Με τους βαθμούς που πήρε ο Ρούμπλεφ ως φιναλίστ, όχι μόνο άρπαξε τη θέση του Στέφανου, αλλά και αυτή του Χόλγκερ Ρούνε, πηγαίνοντας απευθείας στο νούμερο 5 του κόσμου.

Ο Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί αυτή την εβδομάδα στο τουρνουά της Αμβέρσας στο Βέλγιο, με στόχο τι καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και την άνοδο του στο race ενόψει των ΑΤΡ Finals.

Ο νικητής του Masters στη Σαγκάη, Χούμπερτ Χουρκάζ, κέρδισε 6 θέσεις στην κατάταξη και από το νούμερο 17 πήγε στο 11, ενώ στην πρώτη 9αδα μπήκε και ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Στη γυναικεία πλευρά του αθλήματος, η Μαρία Σάκκαρη δεν πλήρωσε τον αποκλεισμό από το τουρνουά της Τζενγκζού, καθώς διατήρησε για ακόμη μια εβδομάδα το νούμερο 6 του κόσμου!

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από