Ρούμπλεφ και Χουρκάζ στον τελικό της Σαγκάης

Ρούμπλεφ και Χουρκάζ στον τελικό της Σαγκάης

Αντρέι Ρούμπλεφ και Χούμπερτ Χουρκάζ έκλεισαν τις θέσεις τους για τον μεγάλο τελικό του Masters στη Σαγκάη.

Ολοκληρώθηκαν απόψε οι ημιτελικοί του Masters στη Σαγκάη, με τους Αντρέι Ρούμπλεφ και Χούμπερτ Χουρκάζ να παίρνουν σπουδαίες νίκες και να κλείνουν ραντεβού στον αυριανό μεγάλο τελικό.

Ο Πολωνός ήταν αυτός που άνοιξε το χορό των ημιτελικών. Ο Χουρκάζ επικράτησε με 2-0 σετ (6-4/6-3) του Αμερικανού Σμπάστιαν Κόρντα μετά από 1 ώρα και 17 λεπτά αγώνα.

  •  Διαβάστε επίσης:

Ο νούμερο 17 στον κόσμο βρήκε δύο μπρέικ, ένα σε κάθε σετ, τα οποία ήταν υπέρ-αρκετά ώστε να του δώσουν μια σπουδαία νίκη-πρόκριση στον μεγάλο τελικό της Σαγκάης.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Αντρέι Ρούμπλεφ πήρε το δεύτερο και τελευταίο εισιτήριο, μετά τη νίκη του απέναντι στον φορμαρισμένο τον τελευταίο καιρό, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

Ο Ρώσος κατάφερε να βγει ζωντανός στο πολύ δύσκολο πρώτο σετ, στο οποίο παρόλο που βρήκε μπρέικ στο 5-5, δεν κατάφερε να το υπερασπιστεί, με αποτέλεσμα το πρώτο κομμάτι της αναμέτρησης να οδηγηθεί στο τάι μπρέικ.

Αμφότεροι χάσανε αρκετές ευκαιρίες στην διαδικασία αυτή, όμως ο Ρούμπλεφ κατάφερε να βρει το σθένος για να το κατακτήσει και να ανοίξει το σκορ μετά από 1 ώρα και 18 λεπτά.

Ο Βούλγαρος μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο σετ και με ένα γρήγορο μπρέικ βρέθηκε στο 2-0. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, ο Ντιμιτρόφ έπαθε μπλακ άουτ, με αποτέλεσμα ο Ρώσος να τρέξει ένα σερί 6-1 και να κατακτήσει με άνεση και το δεύτερο σετ.

Η μάχη μεταξύ Ρούμπλεφ και Χουρκάζ θα γίνει αύριο στη Σαγκάη, με το πρώτο σερβίς να γίνεται όχι νωρίτερα από τις 11:30 το πρωί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ