Τρομερός Τσιτσιπάς, «καθάρισε» τον Τιάφο και προκρίθηκε στους «16» (2-0)

Τρομερός Τσιτσιπάς, «καθάρισε» τον Τιάφο και προκρίθηκε στους «16» (2-0)

Ο Στέφανος Τσίτσιπάς έκανε επίδεξη δύναμης κόντρα στον Φράνσις Τιάφο επικράτησε με 2-0 σετ και προκρίθηκε στη φάση των «16» του Indian Wells.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο11) ξεπέρασε και το εμπόδιο του Φράνσις Τιάφο κι επικρατώντας 2-0 σετ (3-6, 3-6) του Αμερικανού πήρε την πρόκριση στους «16» καλύτερους του Indian Wells.

Αυτή ήταν η 6η φορά που οι δύο παίκτες βρέθηκαν ως αντίπαλοι, με τον Τσιτσιπάς να ισοφαρίζει σε 3-3 τον Αμερικανό, που μέχρι πρότινος μετρούσε μια νίκη περισσότερη, με την πιο πρόσφατη να είναι αυτή στο Laver Cup του 2022.

Ο Έλληνας πρωταθλητής μπήκε… φουριόζος στο παιχνίδι με τον Τιάφο κι έκανε break με το «καλημέρα» μετά από ένα εξαιρετικό game, το οποίο αμέσως μετά του έδωσε ώθηση για να κατακτήσει τα πρώτα τρία games της αναμέτρησης.

O Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν πολύ καλύτερος από τον Φράνσις Τιάφο, επικράτησε με 6-3, 6-3 σε 78 λεπτά και προκρίθηκε στη φάση των «16» στο Indian Wells.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 25χρονος Ελληνας παίκτης, τώρα θα περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του από τον αγώνα ανάμεσα στον Αντρέι Ρούμπλεφ και τον Γίρι Λεχέτσκα, που θα αρχίσει στις 02:00 περίπου το πρωί της Δευτέρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ