Σάκκαρη: «Δεν τα κατάφερα σήμερα, αλλά θα τα καταφέρω σίγουρα στο μέλλον»

Σάκκαρη: «Δεν τα κατάφερα σήμερα, αλλά θα τα καταφέρω σίγουρα στο μέλλον»

Όσα είπε η Μαρία Σάκκαρη μετά την ήττα της στον τελικό του Indian Wells από την Ίγκα Σβιόντεκ

Η Μαρία Σάκκαρη δεν τα κατάφερε στον τελικό του Indian Wells καθώς ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-4, 6-0) από το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, Ίγκα Σβιόντεκ και στις δηλώσεις της μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι στο μέλλον θα τα πάει καλύτερα.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Το κίνητρο του Λούντζη και το… παράπονο του Μπαρτζώκα με τον Μήτρου-Λονγκ

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που ήρθατε σήμερα εδώ, λυπάμαι που δεν μπόρεσα να παλέψω λίγο περισσότερο. Είσαι μια φανταστική παίκτρια, εξαιρετικός άνθρωπος, αξίζεις τα καλύτερα. Έχεις καταφέρει να δημιουργήσεις κάτι μοναδικό, πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να παίξουμε αρκετούς τελικούς στο μέλλον και αν το καταφέρουμε να το κάνουμε αυτό, σημαίνει ότι και οι δύο θα είμαστε πολλοί καλά.

Είσαι φανταστική, εύχομαι τα καλύτερα σε όλους σας, ευχαριστώ την ομάδα μου, φτάσαμε σχεδόν μέχρι την πηγή, δεν τα καταφέραμε αλλά είμαι σίγουρη θα τα καταφέρουμε στο μέλλον. Σας ευχαριστώ που είστε στο πλάι μου και φυσικά ευχαριστώ την αδερφή μου που είναι εδώ και σήμερα.

Η οικογένεια μου είναι πάντα στο πλάι μου, νιώθω περήφανη που είμαι Ελληνίδα, κατάγομαι από μία υπέροχη χώρα. Η Ινδία είναι ένα φανταστικό μέρος, θα ήθελα να μείνω παραπάνω εδώ αλλά πρέπει να συνεχίσω. Ελπίζω να επιστρέψω ακόμα πιο δυνατή την επόμενη φορά.»

Από την άλλη η νικήτρια της διοργάνωσης, Ίγκα Σβιόντεκ αποθέωσε τη Μαρία Σάκκαρη και δήλωσε ενθουσιασμένη μετά την κατάκτηση του 19ου τίτλου της καριέρας της.

«Ξέρω ότι είσαι από τις αθλήτριες που μάχεται πάντα, έχεις τα πάνω και τα κάτω σου, αλλά για μένα το πιο σημαντικό είναι ότι είσαι ένας εξαιρετικός άνθρωπος έξω από τα γήπεδα, συγχαρητήρια στην ομάδα σου και εύχομαι να πετύχετε πολλά πράγματα μαζί στο μέλλον. Δεν ξέρω για τι να τους πρωτόευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας μου, για τα πάντα πραγματικά. Είμαι χαρούμενη γιατί ότι και να κάνουμε τελικά φτάνουμε στον επιθυμητό στόχο, έχουμε αποτέλεσμα. Πάντα είναι ένα υπέροχο μέρος, χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι εδώ. Δεν ξεχνάω την οικογένεια μου που βρίσκεται στη Πολωνία και με είδε μέσω facetime, σας ευχαριστώ που με κάνετε να νιώθω σαν το σπίτι μου κάθε φορά που είμαι εδώ και θα σας ξαναδώ του χρόνου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ