Κοινή προπόνηση με τον Μονφίς ο Τσιτσιπάς (pics)

Κοινή προπόνηση με τον Μονφίς ο Τσιτσιπάς (pics)

Ο 20χρονος τενίστας προετοιμάζεται για το US Open και το Σάββατο προπονήθηκε με το Γάλλο σούπερ σταρ.

Την προετοιμασία του για το US Open συνεχίζει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με το Ελληνα τενίστα να βρίσκεται ήδη στη Νέα Υόρκη και να μετράει αντίστροφα για την αναμέτρηση με τον γερόλυκο Τόμι Ρομπρέδο για τον πρώτο γύρο της διοργάνωσης. Ο 20χρονος έχει φτάσει πλέον στο κορυφαίο επίπεδο και συγκαταλέγεται ανάμεσα στους καλύτερους νέους τενίστες, με τους συναθλητές του να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την αξία και το ταλέντο του συμπατριώτη μας.

Το απόγευμα του Σαββάτου ο Στέφανος Τσιτσιπάς προπονήθηκε με τον Γκαέλ Μονφίς, έναν από τους πιο θεαματικούς τενίστες στο τουρ και στη συνέχεια ανέβασε στα social media τη χαρακτηριστική φωτογραφία με τον Γάλλο τενίστα. Μια προπόνηση που παρακολούθησε πλήθος κόσμου, όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Ο «Τσιτσιφάστ» στο πρόσφατο τουρνουά του Τορόντο πραγματοποίησε φανταστικές εμφανίσεις και απέδειξε περίτρανα ότι έχει όλα τα φόντα για να πετύχει σπουδαίες διακρίσεις και να γράψει το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του τένις. Ο ίδιος, πάντως, παραμένει συγκεντρωμένος και δουλεύει σκληρά για να βελτιωθεί και να φτάσει στο κορυφαίο επίπεδο των Ναδάλ, Τζόκοβιτς, Φέντερερ και Μάρεϊ.

Δείτε φωτογραφίες από την προπόνηση του Τσιτσιπά με τον Μονφίς:

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ