Μόσχα: Στο κυρίως ταμπλό μέσω… Χάλεπ η Γραμματικοπούλου

Μόσχα: Στο κυρίως ταμπλό μέσω… Χάλεπ η Γραμματικοπούλου

Η Ρουμάνα τενίστρια απέσυρε τη συμμετοχή της λόγω τραυματισμού και η 21χρονη συμπατριώτισσά μας πήρε τη θέση της στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά της Μόσχας, στο οποίο μάλιστα πέρασε απευθείας στον δεύτερο γύρο!

Τυχερή στάθηκε η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου. Η 21χρονη Ελληνίδα τενίστρια, παρ’ όλο που δεν κατάφερε να περάσει από τα προκριματικά στο κυρίως ταμπλό του όπεν της Μόσχας, ωστόσο θα αγωνιστεί τελικά. Κι αυτό γιατί η Σιμόνα Χάλεπ, που ούτως ή άλλως αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού, ανακοίνωσε την τελευταία στιγμή πως αποσύρει την συμμετοχή της.

H Ρουμάνα πρωταθλήτρια, η οποία ήδη έχει εξασφαλίσει ότι θα βρίσκεται στο νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης μέχρι το τέλος της χρονιάς, τραυματίστηκε στις αρχές του μήνα στο όπεν του Γουάν, στον αγώνα της με την Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα, όμως η κατάστασή της επιδεινώθηκε στον αμέσως επόμενο αγώνα της για το τουρνουά του Πεκίνου, με την Τυνήσια Ονς Τζαμπέρ, με αποτέλεσμα ν’ αποχωρήσει μετά το πρώτο σετ. Στη συνέχεια υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε την ύπαρξη δισκοκήλης.

Η Χάλεπ επρόκειτο να αγωνιστεί απ’ ευθείας στον Β’ γύρο του όπεν της Μόσχας κι έτσι από εκεί θα ξεκινήσει η Γραμματικοπούλου, που παίρνει την θέση της. Η Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει την Ρωσίδα Αναστασία Παβλιουτσένκοβα, νο 40 στον κόσμο, η οποία στον Α’ γύρο νίκησε με 7-5, 6-4 την Αυστραλέζα Άιλα Τομλιάνοβιτς, νο 46.

Στα προκριματικά η Γραμματικοπούλου νίκησε αρχικά με 6-7(7), 6-4, 6-4 την Ρωσίδα Αλεξάντρα Πάνοβα (νο 183) και στον Β’ γύρο με 6-1, 6-2 την Ισπανίδα Γκεοργκίνα Γκαρθία Πέρεθ (νο 126), αλλά ηττήθηκε στον Γ’ γύρο με 7-5, 6-1 από την Τυνήσια Ονς Τζαμπέρ (νο 101).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ