Ασταμάτητος ο Τσιτσιπάς, συνέτριψε τον Σάρντι!

Ασταμάτητος ο Τσιτσιπάς, συνέτριψε τον Σάρντι!

Ο Ελληνας τενίστας επικράτησε με 2-0 σετ του Γάλλου και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του indoor τουρνουά που διεξάγεται στη Βασιλεία.

Με φόρα από την Στοκχόλμη ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνέτριψε με 2-0 σετ (6-2, 7-6 [3]) τον Ζερεμί Σάρντι και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του 500άρι indoor τουρνουά που διεξάγεται στη Βασιλεία.

Ο Ελληνας τενίστας επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τον Πολωνό Πέτερ Γκόγιοτσικ, που απέκλεισε τον Νίκολας Τζάρι (1-6, 7-5, 6-3). Αυτή ήταν η 6η διαδοχική νίκη του 20χρονου τενίστα, που πριν από λίγες ημέρες πανηγύρισε τον πρώτο του ATP τίτλο στην καριέρα του.

Ο «Τσιτσιφάστ» ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και προηγήθηκε 3-0 με διπλό μπρέικ, με τον συμπατριώτη μας να κρατάει το σερβίς του και να φτάνει εύκολα στο 6-2. Στο δεύτερο σετ ο Γάλλος ανέβασε την απόδοσή του και δημιούργησε πολλά προβλήματα στον Ελληνα τενίστα, ο οποίος όμως έδειξε χαρακτήρα, είχε τις απαντήσεις στα ερωτήματα του αντιπάλου του και το σετ οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ. Εκεί ο Στέφανος προηγήθηκε με 6-1 και με 7-3 έκανε το 2-0 και πήρε την πολυπόθητη νίκη.

Αυτή ήταν η 40η νίκη του στη φετινή σεζόν (40-25), με την οποία μπήκε στο «κλειστό» κλαμπ των… 40άρηδων, όπου μεταξύ άλλων βρίσκονται οι Ζβέρεφ (49), Τιμ (49) Ναδάλ (45), Τζόκοβιτς (45) και Φέντερερ (40). Επόμενος αντίπαλός του θα είναι ο Γκόγιοτσικ, με τον Στέφανο να είναι και πάλι το φαβορί.

Δείτε βίντεο από την αναμέτρηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ