Βατοί οι αντίπαλοι των Σάκκαρη και Τσιτσιπά για το Αυστραλιανό Open

Βατοί οι αντίπαλοι των Σάκκαρη και Τσιτσιπά για το Αυστραλιανό Open

Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησαν με νίκη τις υποχρεώσεις τους για το Grand Slam της Μελβούρνης και βάσει των επόμενων αντιπάλων τους μπορούν να προκριθούν και πάλι.

Νικηφόρα ξεκίνησαν την πορεία τους Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς στο Open της Αυστραλίας. Μάλιστα έχουν την ευκαιρία να προχωρήσουν ακόμα περισσότερο στη διοργάνωση, καθώς στη φάση των 64 μιας και οι αντίπαλοι βάσει κατάταξης είναι πιο βατοί.

Ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Βίκτορ Τροΐσκι, ο οποίος νίκησε 3-2 σετ τον Μπαένα, με τον 32χρονο Σέρβο να βρίσκεται στο Νο. 201 στον κόσμο ενώ η Σάκκαρη, θα αντιμετωπίσει την Άστρα Σάρμα, με την 23χρονη τενίστρια από την Αυστραλία να βρίσκεται στο Νο. 230 στην παγκόσμια κατάταξη και να φτάνει ως εδώ αποκλείοντας με 2-1 σετ την Πρισίλα Χορν.

Καλά σταυρώματα για τους δύο τενίστες μας για τη φάση των 64 του Αυστραλιανού Grand Slam, οι οποίοι αν αποδώσουν βάσει ικανοτήτων και έχουν και την απαραίτητη τύχη στο πλευρό τους, θα μπορέσουν να φτάσουν τουλάχιστον μέχρι τους 32, παίζοντας στην πάντα φιλόξενη και υποστηρικτική Αυστραλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ