Άνετες προκρίσεις για Κέρμπερ και Κβίτοβα στους 16 του Αυστραλιανού Open

Άνετες προκρίσεις για Κέρμπερ και Κβίτοβα στους 16 του Αυστραλιανού Open

Οι Αντζελίκ Κέρμπερ (Νο.2) και Πέτρα Κβίτοβα (Νο.6), επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά και προκρίθηκαν με άνεση στη φάση των 16 του Grand Slam της Μελβούρνης.

Στον 4ο γύρο του Αυστραλιανού Open προκρίθηκε η Αντζελίκ Κέρμπερ. Η 31χρονη Γερμανίδα, Nο.2 της παγκόσμιας κατάταξης, δεν είχε πρόβλημα απέναντι στην 20χρονη Αυστραλέζα Κίμπερλι Μπάιρελ, Nο.240. Τη νίκησε άνετα με 6-1, 6-0 και πέρασε στην επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσει την 25χρονη Αμερικανίδα Ντανιέλ Ρόουζ Κόλινς, Nο.35, η οποία επικράτησε με 6-3, 6-2 της 25χρονης Γαλλίδας Καρολίν Γκαρσιά, Nο.19 στον κόσμο.

Στους 16 του Grand Slam της Μελβούρνης προχώρησε και η Πέτρα Κβίτοβα, η οποία νίκησε με 6-1, 6-4 την 21χρονη Ελβετίδα Μπελίντα Μπένσιτς, Νο.49 στον κόσμο. Η Μπένσιτς ήταν η παρτενέρ του Ρότζερ Φέντερερ στο Hopman Cup, που κατέκτησαν πριν από δύο εβδομάδες για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Αντίπαλος στην συνέχεια της 28χρονης Τσέχας, Νο.6 στην παγκόσμια κατάταξη, θα είναι η μόλις 17 ετών Αμερικανίδα Αμάντα Ανισίμοβα (Νο.87 στην παγκόσμια κατάταξη), η οποία έκανε την μεγάλη έκπληξη, καθώς νίκησε με 6-3, 6-2 και απέκλεισε την 20χρονη Λευκορωσίδα Αρίνα Σαμπαλένκα, Νο.11 στον κόσμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ