Αυστραλιανό Όπεν: Ο Ναδάλ αντίπαλος του Τσιτσιπά στα ημιτελικά

Αυστραλιανό Όπεν: Ο Ναδάλ αντίπαλος του Τσιτσιπά στα ημιτελικά

Ο Ραφαέλ Ναδάλ νίκησε τον Φράνσις Τιαφό με 3-0 σετ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν όπου και θα αντιμετωπίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο Ράφαελ Ναδάλ θα είναι ο μεγάλος αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν, καθώς ο Ισπανός θρύλος του τένις επικράτησε στους «8» του Φράνσις Τιαφό με 3-0 σετ.

Ο Ισπανός, Νο 2 στην παγκόσμια κατάταξη, έφτασε σε άνετη νίκη με 6-3, 6-4, 6-2 και θα παίξει με τον Έλληνα αθλητή για μια θέση στον μεγάλο τελικό.

Ο Ναδάλ έκανε μπρέικ νωρίς σε κάθε σετ και παρά τα κάποια ξεσπάσματα του Τιαφό, επέβαλε το παιχνίδι του στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έφτασε σε μια άνετη νίκη. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ημιτελικός ανάμεσα σε Ναδάλ και Τσιτσιπά θα διεξαχθεί την Πέμπτη (24/1) ή την Παρασκευή (25/1).

Οι δύο τενίστες έχουν τεθεί αντιμέτωποι δύο φορές σε τελικό τουρνουά μέσα στο 2018. Στο ATP World Tour Masters 1000 του Καναδά όπου ο 32χρονος Ισπανός είχε επικρατήσει 6-2 και 7-6 και στο τουρνουά της Βαρκελώνης όπου και πάλι νίκησε με 6-2 και 6-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ