Σόφια: Ο Στρουφ στον δρόμο του Τσιτσιπά

Σόφια: Ο Στρουφ στον δρόμο του Τσιτσιπά

Ο Ελληνας τενίστας στον δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Γερμανό, που κέρδισε εύκολα με 2-0 σετ τον Ιταλό Στέφανο Τραβάλια.

Τον αντίπαλό του στον δεύτερο γύρο του 250άρι τουρνουά που διεξάγεται αυτήν την εβδομάδα στη Σόφια της Βουλγαρίας έμαθε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Συγκεκριμένα, ο Ελληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τον Γιαν-Λέναρντ Στρουφ, ο οποίος στον πρώτο γύρο κέρδισε εύκολα με 2-0 σετ (6-4, 6-3) τον Στέφανο Τραβάλια (Νο. 123).

Ο Γερμανός τενίστας βρίσκεται στο Νο. 51 της παγκόσμιας κατάταξης, έχοντας ρεκόρ 5-5 στους τελευταίους 10 αγώνες. Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που οι δύο τενίστες θα τεθούν αντιμέτωποι, με τον Τσιτσιπά να έχει κερδίσει το προηγούμενο παιχνίδι.

Οι δύο τους είχαν αναμετρηθεί στις 4 Σεπτεμβρίου του 2017 στο Challenger της Γένοβας, με τον Ελληνα τενίστα να κερδίζει σχετικά εύκολα με 2-0 σετ (6-2, 6-3).  Ο «Τσιτσιφάστ» είναι αναμφίβολα το φαβορί για τη νίκη και την πρόκριση στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης, ωστόσο, θα πρέπει να το επιβεβαίωσε και στο κορτ. Υπενθυμίζουμε ότι αυτός θα είναι ο πρώτος αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά, μετά την εκπληκτική πορεία στο Αυστραλιανό Οπεν, όπου έφτασε μέχρι τα ημιτελικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ