Τουρνουά ATP 250 στο Παναθηναϊκό Στάδιο το 2020!

Τουρνουά ATP 250 στο Παναθηναϊκό Στάδιο το 2020!

Ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. Σπύρος Ζαννιάς συναντήθηκε με τον Γ. Βασιλειάδη και συμφώνησαν στη διεξαγωγή τουρνουά ATP 250 στην Ελλάδα - Πρώτη επιλογή το Παναθηναϊκό Στάδιο, στα υπόψιν το ΟΑΚΑ και τα Δύο Αοράκια.

Οι επιτυχίες του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη έχουν βάλει το τένις στα σπίτια των Ελλήνων και έχουν αρχίσει να ενεργοποιούν επιτελούς τους αρμόδιους φορείς για τη δημιουργία σοβαρών τουρνουά στη χώρα μας.

Την περασμένη Τρίτη πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο της Ε.Φ.Ο.Α. Σπύρο Ζαννιά και τον υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, με τους δύο άνδρες να συζητούν για τη διεξαγωγή τουρνουά AP 250 στην Ελλάδα!

Κύριο θέμα συζήτησης ήταν η ανεύρεση πόρων για την υλοποίηση της διοργάνωσης, αλλά και οι δυνατότητες συνεργασίας της Πολιτείας με τον Ιδιωτικό Τομέα, προκειμένου να υπάρξουν σπόνσορες που θα στηρίξουν έμπρακτα το τουρνουά.

Πρώτη προτεραιότητα για τον τόπο διεξαγωγής του πρώτου 250άρι τουρνουά στην Ελλάδα, τέθηκε το Παναθηναϊκό Στάδιο, με τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών να έχει την εμπειρία, αλλά και την ικανότητα να διοργανώσει μία τόσο σπουδαία αθλητική εκδήλωση.

Ως δεύτερη επιλογή, σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατό το τουρνουά να πραγματοποιηθεί στο Καλλιμάρμαρο, είναι οι Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του Ο.Α.Κ.Α, ενώ η τρίτη επιλογή είναι Εγκαταστάσεις στο Ηράκλειο στη θέση Δύο Αοράκια.

Ο Πρόεδρος της ομοσπονδίας μάλιστα επικοινώνησε ήδη με τους αρμόδιους φορείς, Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, Υπουργείο Τουρισμού, Περιφέρεια Αττικής και Δήμο Αθηναίων, για τη συνδρομή τους στη διοργάνωση και οι πρώτες αντιδράσεις ήταν θετικές.

Ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Ε Σπύρος Καπράλος, η Υπουργός Έλενα Κουντουρά, η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ανταποκρίθηκαν θετικά και απομένει η απάντηση του Δήμου Αθηναίων. Ο Σπύρος Ζαννιάς είναι σε ανοιχτή γραμμή για να διευθετηθούν όλα τα ανοιχτά ζητήματα και η χώρα μας να μπει για τα καλά στον χάρτη του τένις.

Παράλληλα, μεγάλες επιχειρήσεις εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για να μπουν ως χορηγοί και να στηρίξουν χρηματικά και υλικά τη σπουδαία διοργάνωση. Θέληση υπάρχει από όλους και πλέον απομένει να υλοποιηθεί το μεγάλο πρότζεκτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ