Η βράβευση του Τσιτσιπά για το Top 10 και η αποθέωση από τον Μουράτογλου (pic)

Η βράβευση του Τσιτσιπά για το Top 10 και η αποθέωση από τον Μουράτογλου (pic)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρέλαβε το βραβείο από την ATP για την είσοδό του στο Top10, με τον επί σειρά ετών προπονητή της Σερένα Γουίλιαμς να υποκλίνεται στο ταλέντο του Ελληνα τενίστα.

Το βραβείο από την ATP για την είσοδό του στην κορυφαία δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης παρέλαβε το απόγευμα της Τετάρτης ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Ελληνας τενίστας, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και τον Ιανουάριο έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Αυστραλιανού Οπεν, ανήκει πλέον και επίσημα στο κλειστό club του Top 10, όπου μεταξύ άλλων βρίσκονται οι σπουδαίοι Ράφαελ Ναδάλ, Νόβακ Τζόκοβιτς και Ρότζερ Φέντερερ.

Στην επιτυχία του Στέφανου Τσιτσιπά αναφέρθηκε ο επί σειρά ετών προπονητής της Σερένα Γουίλιαμς, Πάτρικ Μουράτογλου. Ο έμπειρος προπονητής ανέβασε στα social media φωτογραφίες με τον 20χρονο να κρατάει στα χέρια του το βραβείο.

Ο Ελληνας τενίστας τον τελευταίο καιρό είναι υπό την επίβλεψη του έμπειρου προπονητή και συχνά πυκνά προπονείται στην ακαδημία του. Σε μία από τις φωτογραφίες μάλιστα ο 20χρονος ποζάρει έχοντας στο πλευρό του τον Μουράτογλου, προπονητές της ακαδημίας του Ελληνογάλλου, αλλά και τον ατζέντη του, Νικ Τζέκο. «Ακόμα ένα τεράστιο επίτευγμα από τον Στέφανο Τσιτσιπά, που μπήκε στο Top 10 της ΑΤΡ. Θαυμάζουμε αυτόν τον νέο άνθρωπο τόσο πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο Πάτρικ Μουράτογλου.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Another massive achievement from @stefanostsitsipas98 who reaches Top10 ATP. We all admire this young man so much !

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PMo (@patrickmouratoglou) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ