Τσάρλεστον: Επεσε μαχόμενη η Σάκκαρη

Τσάρλεστον: Επεσε μαχόμενη η Σάκκαρη

Η Ελληνίδα τενίστρια τα έδωσε όλα απέναντι στην Καρολίν Βοζνιάκι, αλλά ηττήθηκε με 2-0 σετ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Στα προημιτελικά σταμάτησε η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο τουρνουά που διεξάγεται στο Τσάρλεστον των ΗΠΑ, με την Ελληνίδα τενίστρια να γνωρίζει την ήττα με 2-0 σετ από την Καρολίν Βοζνιάκι. Η 23χρονη πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις απέναντι στο Νο. 13 της παγκόσμιας κατάταξης, αλλά δεν κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη.

Η Βοζνιάκι με 6-2, 6-2 σε 1 ώρα και 33 λεπτά αγώνα έκαμψε την αντίσταση της Σάκκαρη και προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει την Πέτρα Μάρτιτς, η οποία νωρίτερα κέρδισε επίσης με 2-0 σετ την Ελβετίδα, Μπελίντα Μπένσιτς.

Η Σάκκαρη μπορεί να μην κατάφερε να περάσει στους «4», αλλά φεύγει από το τουρνουά με ψηλά το κεφάλι και έχοντας πετύχει 3 πολύ μεγάλες νίκες, με αποκορύφωμα αυτή απέναντι στην περσινή πρωταθλήτρια του και Νο. 2 του ταμπλό, Κίκι Μπέρτενς.

Η 23χρονη τις επόμενες ημέρες θα έχει την ευκαιρία να ξεκουραστεί, καθώς αναμένεται να επιστρέψει στη δράση σε περίπου 2 εβδομάδες για το τουρνουά που θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη από τις 22 έως τις 28 Απριλίου.

Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε ότι η καλή της εβδομάδα στο Τσάρλεστον θα της δώσει σημαντικούς βαθμούς και θα τη φέρει πίσω στις πρώτες 45 θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης, από το Νο. 50 που βρίσκεται σήμερα.

Δείτε βίντεο από την αναμέτρηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ