Τσιτσιπάς: «Ένιωθα πόνο σε όλο μου το σώμα!»

Τσιτσιπάς: «Ένιωθα πόνο σε όλο μου το σώμα!»

Ο Ελληνας τενίστας μίλησε για την επική μάχη με τον Νόβακ Τζόκοβιτς και στάθηκε στην καταπόνηση που είχε από τα συνεχόμενα ματς.

Στην κούραση που ένιωθε από τα συνεχόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά την ήττα από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του Mutua Madrilena Open με 2-0 σετ.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ελληνας τενίστας, τα πόδια του δεν συνεργαζόντουσαν με το μυαλό του και ένιωθε πόνο σε όλο του το σώμα.

«Τα πόδια μου δεν συνεργάζονταν με το μυαλό μου. Ένιωθα την κούραση και τον πόνο, όχι μόνο στα πόδια, αλλά σε όλο μου το σώμα. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοσή μου τις δύο τελευταίες μέρες, αλλά την ίδια στιγμή νιώθω άδειος. Όχι απογοητευμένος. Ίσως λίγο, αλλά όχι όσο άλλες φορές. Είμαι τόσο κουρασμένος που το μυαλό μου δεν δουλεύει. Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα τώρα».

Στη συνέχεια υποκλίθηκε στον αντίπαλό του για την τακτική που χρησιμοποίησε: «Έπαιξε έξυπνα. Προσπάθησε να με τρέξει σε όλο το γήπεδο. Ήξερε ότι έπαιξα δύσκολο ματς χθες και το εκμεταλλεύτηκε. Με έκανε να τρέξω και να υποφέρω και εγώ δεν είχα λύσεις».

Οσο για το ποιο ήταν το μεγάλο όπλο του Νόλε; Ο Τσιτσιπάς απάντησε με σιγουριά: «Έχει το καλύτερο backhand που έχω δει σε άνθρωπο. Το ελέγχει τόσο καλά. Μπορεί να παίξει στη διαγώνιο, στην ευθεία το ίδιο καλά. Και είναι δύσκολο να το χειριστείς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ