«Ποδαρικό» με νίκες για Ναδάλ και Τζόκοβιτς στο Roland Garros

«Ποδαρικό» με νίκες για Ναδάλ και Τζόκοβιτς στο Roland Garros

Χωρίς προβλήματα ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο Roland Garros οι Ραφά Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς που νίκησαν με 3-0 τους Χάνφμαν και Χούρκας αντίστοιχα.

Το Roland Garros ξεκίνησε χθες (26/5) και θα μας κρατήσει συντροφιά μέχρι τις 9 Ιουνίου που είναι ο μεγάλος τελικός. Σήμερα μπορεί να μην είχε Στέφανο Τσιτσιπά, ωστόσο αγωνίστηκαν μεγάλα ονόματα του αθλήματος όπως ο Ράφα Ναδάλ και ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Ισπανός τενίστας βρέθηκε αντιμέτωπος στον πρώτο γύρο του τουρνουά απέναντι στον Γερμανό, Γιανίκ Χάνφμαν. Ο 32χρονος δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα απέναντι στο νούμερο 180 της παγκόσμιας κατάταξης με 3-0 σετ (6-2, 6-1, 6-3), περνώντας στην επόμενη φάση.

Από την άλλη μεριά ο Σέρβος είχε επίσης εύκολο έργο κόντρα στον Πολωνό, Χούμπερτ Χούρκας, που βρίσκεται στο νούμερο 43 του κόσμου, κερδίζοντας τον με 3-0 σετ (6-4, 6-2, 6-2) για να περάσει και εκείνος χωρίς προβλήματα.

Από τα υπόλοιπα ματς ο Γάλλος, Ρισάρντ Γκασκέ, έπαιξε με τον Μίσα Ζβέρεφ τον οποίο και κέρδισε με 3-0 σετ (6-3, 6-4, 6-3). Χωρίς να δυσκολευτεί, ο Ισπανός Καρένιο Μπούστα νίκησε εύκολα τον Πορτογάλο Σόουζα με 3-0 σετ (6-3,6-1, 6-2).

Τέλος οι Σταν Βαβρίνκα και Τζο-Ουιλφρέντ Τσονγκά είχαν λίγο πιο δύσκολες αναμετρήσεις, ωστόσο μπόρεσαν να επικρατήσουν του Σλοβάκου Κόβαλικ και του Γερμανού Γκόζοβτσικ, αντίστοιχα, με 3-1 σετ και οι δύο (6-1, 6-7, 6-2, 6-3) ο Ελβετός και ( 7-6, 6-1,4-6, 6-3) ο Γάλλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ