Επιστρέφει στη δράση ο Μάρεϊ!

Επιστρέφει στη δράση ο Μάρεϊ!

Ο Άντι Μάρεϊ ανακοίνωσε πως θα επιστρέψει στα κορτ σε περίπου δύο βδομάδες από τώρα.

Ο Άντι Μάρεϊ σε συνέντευξη που παραχώρησε ουσιαστικά ανακοίνωσε την επιστροφή του στα κορτ, αφού θα αγωνιστεί στο διπλό των ανδρών στο Queen’s.

Όπως ανακοίνωσε ο Βρετανός, λίγους μήνες μετά την εγχείρηση που έκανε στο ισχίο του, νιώθει καλά και καθόλου πόνο. Η προετοιμασία του ωστόσο δεν ήταν επαρκής για να αγωνιστεί στο μονό και για την ώρα θα δοκιμάσει την τύχη του στο διπλό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα επιστρέψω σε ένα αγωνιστικό γήπεδο, για πρώτη φορά μετά από την εγχείρησή μου. Το Queen’s πάντα ήταν ένα ξεχωριστό μέρος για μένα και το τέλειο μέρος για να επιστρέψω. Εκεί κέρδισα τον πρώτο μου αγώνα, τον πρώτο μου τίτλο στα χορτάρινα γήπεδα της Μεγάλης Βρετανίας», δήλωσε ο Μάρεϊ.

«Είναι το πιο πετυχημένο μου τουρνουά συνολικά. Δεν είμαι ακόμα έτοιμος για να επιστρέψω στα μονά, αλλά δεν αισθάνομαι πόνο εδώ και λίγους μήνες. Έχω κάνει καλή πρόοδο στην προπόνηση και το επόμενο βήμα για μένα θα είναι να επιστρέψω στους αγώνες», συμπλήρωσε ο 32χρονος Βρετανός.

Ο Μάρεϊ θα συνεργαστεί στο 500άρι του Λονδίνου με τον Φελισιάνο Λόπες. Το τουρνουά του ιστορικού Queen’s θα αρχίσει σε λιγότερο από 2 εβδομάδες και συγκεκριμένα στις 17 Ιουνίου, ενώ όπως όλα δείχνουν στο Νο. 1 του ταμπλό στα μονά, αναμένεται να είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ