Υποκλίθηκε στον Τιμ ο Τζόκοβιτς: «Παίζει εξαιρετικό τένις»

Υποκλίθηκε στον Τιμ ο Τζόκοβιτς: «Παίζει εξαιρετικό τένις»

Ο Σέρβος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αυστριακό τενίστα και του ευχήθηκε τα καλύτερα ενόψει του τελικού με τον Ράφαελ Ναδάλ.

Στις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες πραγματοποιήθηκε ο ημιτελικός του Ρολάν Γκαρός με τον Ντομινίκ Τιμ στάθηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά την ήττα του με 3-2 σετ από τον Αυστριακό τενίστα.

«Ηταν οι χειρότερες συνθήκες που έχω παίξει ποτέ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σέρβος τενίστας και πρόσθεσε: «Ο supervisor μού είπε ότι είμαστε εντάξει αν δεν υπάρχουν ιπτάμενα αντικείμενα. Δεν ήξερα ότι η ομπρέλα, που πέταξε στο πρώτο γκέιμ, δεν είναι ιπτάμενο αντικείμενο, αλλά είναι δική τους απόφαση. Ξέρουν τένις καλύτερα».

Στη συνέχεια το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης υποκλίθηκε στον αντίπαλό του, ο οποίος έπαιξε εξαιρετικό τένις και την Κυριακή θα παλέψει με τον Ράφαελ Ναδάλ για τον τίτλο.

«Έπαιξε εξαιρετικά, ειδικά στις κρίσιμες στιγμές. Έβγαλε μερικά πολύ καλά slices και passing shots. Κατάφερε να βάλει μια έξτρα μπάλα στο γήπεδο στο τέλος του αγώνα. Συγχαρητήρια, παίζει πολύ καλό τένις. Έδειξε γιατί είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και του εύχομαι καλή τύχη στον τελικό», κατέληξε ο Σέρβος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ