Η ιδιαίτερη πρόταση του Τιμ στη Σερένα

Η ιδιαίτερη πρόταση του Τιμ στη Σερένα

Ο Αυστριακός πρότεινε στη Σερένα Ουίλιαμς να αγωνιστούν μαζί στο μικτό κάποιου από τα επόμενα γκραν σλαμ, του Γουίμπλεντον ή του Αμερικανικού όπεν

Μπορεί η σύντροφος του Ντόμινικ Τιμ, Κριστίνα Μλαντένοβιτς, να είναι μια κορυφαία τενίστρια και μάλιστα νο 1 στον κόσμο στην κατάταξη του διπλού, ωστόσο σύμφωνα με το BBC, ο Αυστριακός άσος προχώρησε σε μια ασυνήθιστη κίνηση.

Συγκεκριμένα, ο Αυστριακός πρότεινε στη Σερένα Ουίλιαμς να αγωνιστούν μαζί στο μικτό κάποιου από τα επόμενα γκραν σλαμ, του Γουίμπλεντον ή του Αμερικανικού όπεν. Ο λόγος φυσικά δεν έχει να κάνει με την… υποτίμηση της Γαλλίδας φίλης του, αλλά με την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε στο Ρολάν Γκαρός, ανάμεσα στον Τιμ και την 37χρονη Αμερικανίδα τενίστρια.

Όλα συνέβησαν λίγα λεπτά μετά την ήττα και τον αποκλεισμό της Σερένα Ουίλιαμς. Ο Τιμ είχε ολοκληρώσει νικηφόρα τον δικό του αγώνα κι εκείνη τη στιγμή έδινε την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, όταν οι διοργανωτές τον διέκοψαν και του ζήτησαν να πάει σε έναν άλλο χώρο, γιατί έπρεπε να δώσει εκεί τη δική της συνέντευξη Τύπου η κάτοχος 23 τίτλων γκραν σλαμ.

Ο Τιμ, ενοχλημένος από αυτή την αγένεια, σταμάτησε και αποχώρησε, ενώ πολύ αργότερα σε δηλώσεις του στο Eurosport μίλησε για συμπεριφορά της Ουίλιαμς που δείχνει μια κακή προσωπικότητα και πως ο Φέντερερ ή ο Ναδάλ δεν θα έκαναν ποτέ κάτι τέτοιο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ