«Ο Τσιτσιπάς είναι ο νέος Φέντερερ. Θα πάρει το Γουίμπλεντον και θα γίνει Νο.1»

«Ο Τσιτσιπάς είναι ο νέος Φέντερερ. Θα πάρει το Γουίμπλεντον και θα γίνει Νο.1»

Ο θρύλος του βρετανικού τένις, Γκρεγκ Ρουσέντσκι συνέκρινε τον Ελληνα τενίστα με τον σπουδαίο Ελβετό «μαέστρο» και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι μια μέρα ο συμπατριώτης μας θα ανέβει στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Στα… βήματα του σπουδαίου Ρότζερ Φέντερερ βαδίζει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο θρύλος του βρετανικού τένις, Γκρεγκ Ρουσέντσκι.

Ο βετεράνος τενίστας, ο οποίος στην καριέρα του έφτασε μέχρι το Νο.4 της παγκόσμιας κατάταξης (6/10/1997), μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπατριώτη μας, που έχει καταφέρει μέσα σε ένα χρόνο να κάνει άλματα προόδου και να ανέβει στο Νο. 6 του κόσμου.

«Ο Τσιτσιπάς παίζει πολύ καλύτερα από ότι πριν από ένα χρόνο. Γίνεται όλο και καλύτερος με τον καιρό. Βελτιώνεται συνεχώς και σε αυτό τον έχει βοηθήσει το γεγονός ότι παίζει πλέον και πολλά διπλά», είπε αρχικά ο Ρουσέντσκι και στη συνέχεια εξέφρασε την πεποίθησή του ότι κάποια μέρα ο Ελληνας τενίστας θα κατακτήσει το Γουίμπλεντον και θα ανέβει στο Νο.1.

«Πιστεύω ότι κάποια μέρα θα κατακτήσει το Γουίμπλεντον και θα ανέβει στο Νο.1 του κόσμου. Είναι πάρα πολύ καλός τενίστας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι στο Αυστραλιανό Οπεν κέρδισε τον Ρότζερ Φέντερερ. Αυτόν τον μύθο των 20 Γκραντ Σλαμ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο θρυλικός τενίστας, ενώ παράλληλα τόνισε ότι ο Στέφανος του θυμίζει τον Φέντερερ στα νιάτα του! «Μου θυμίζει τον Φέντερερ, όταν ήταν νεαρός. Ενας τενίστας που έχει όλο το πακέτο», κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ