«Πετάει» η Σάκκαρη, πρόκριση και στα διπλά

«Πετάει» η Σάκκαρη, πρόκριση και στα διπλά

Η Ελληνίδα τενίστρια και η παρτενέρ της, Αϊλα Τομλιάνοβιτς, επικράτησαν με 2-0 σετ των Λούσι Χραντέσκα και Αντεγια Κλέπακ.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η Μαρία Σάκκαρη την περιπέτειά της στο ταμπλό του διπλού στο Γουίμπλεντον, με την Ελληνίδα τενίστρια και την παρτενέρ της, Αϊλα Τομλιάνοβιτς, να κερδίζουν σχετικά εύκολα με 2-0 σετ (6-3, 6-2) τις Λούσι Χραντέσκα και Αντεγια Κλέπακ.

Η 23χρονη τενίστρια και η Αυστραλέζα, η οποία είναι ζευγάρι με τον Νικ Κύργιο, πέρασαν στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσουν τις Ανα Μπλίνκοβα και Γουαφάν Γουάνγκ, οι οποίες επικράτησαν με 2-1 των Νάο Χιμπίνο και Μίγι Κάτο (2-6, 6-3, 7-5).

Το ελληνοαυστραλέζικο δίδυμο έδειξε εξαιρετικά στοιχεία, κυριάρχησε απόλυτα στο κορτ και πέταξε με ευκολία εκτός συνέχειας το δίδυμο που βρισκόταν στο Νο. 11 του ταμπλό. Η Ελληνίδα τενίστρια και η παρτενέρ της ξεκίνησαν εντυπωσιακά και προηγήθηκαν με 5-0 στο πρώτο σετ, το οποίο εν τέλει κατέκτησαν με 6-3.

Στην αρχή του δεύτερου σετ είχαμε πέντε σερί μπρέικ, με τις Σάκκαρη και Τομλιάνοβιτς να… σπάνε το ρόδι, να κρατούν το σερβίς τους και με 6-2 να φτάνουν στο 2-0 και να πανηγυρίζουν την πρόκρισή τους στον 2ο γύρο του τρίτου γκραντ σλαμ της φετινής σεζόν.

Υπενθυμίζουμε ότι η Σάκκαρη συνεχίζει κανονικά την πορεία της και στο μονό, όπου την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει την Ελίνα Σβιτόλινα για τον τρίτο γύρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ