Σαν Χοσέ: Ρίχνεται στη μάχη του δεύτερου γύρου η Σάκκαρη

Σαν Χοσέ: Ρίχνεται στη μάχη του δεύτερου γύρου η Σάκκαρη

Η Ελληνίδα τενίστρια στις 21:00 θα αντιμετωπίσει την Γιαπωνέζα Μάγιο Χίμπι για τον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

Εκτός από τον Στέφανο Τσιτσιπά, το αποψινό μενού περιλαμβάνει και Μαρία Σάκκαρη! Η Ελληνίδα τενίστρια στις 21:00 θα αντιμετωπίσει την Γιαπωνέζα, Μάγιο Χίμπι, για τον δεύτερο γύρο του τουρνουά που πραγματοποιείται στο Σαν Χοσέ.

Η 23χρονη τενίστρια στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Εκατερίνα Αλεξάντροβα και επικράτησε εύκολα με 6-1, 6-4. Εντυπωσιακή πρεμιέρα από την Μαρία, η οποία πέρσι είχε φτάσει μέχρι τον τελικό.

Το ίδιο θέλει να κάνει και φέτος, αλλά για να τα καταφέρει θα πρέπει πρώτα από όλα να κερδίσει απόψε την Μάγιο Χίμπι. Αν τα καταφέρει, στον τρίτο γύρο θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Ελίνα Σβιτόλινα – Ντάρια Κασάτκινα, με την Ουκρανή να είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης.

Υπενθυμίζουμε ότι η Μαρία Σάκκαρη είχε κοντραριστεί με την Σβιτόλινα στον τρίτο γύρο του Γουίμπλεντον, με την Ουκρανή να παίρνει τη νίκη στα τρία σετ. Εκτός από το ματς της Ελληνίδας τενίστριας και αυτό της Σβιτόλινα, απόψε θα πραγματοποιηθούν επίσης οι αγώνες Κόκο Βαντεβέγκε – Αρίνα Σαμπαλένκα και Κάρλα Σουάρες Ναβάρο – Μπέθανι Μάτεκ Σαντς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ