Τσιτσιπάς: «Μετά το Γουίμπλεντον κλείστηκα για τρεις ημέρες στο δωμάτιό μου και διάβαζα τη βιογραφία του Φέντερερ»

Τσιτσιπάς: «Μετά το Γουίμπλεντον κλείστηκα για τρεις ημέρες στο δωμάτιό μου και διάβαζα τη βιογραφία του Φέντερερ»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκάλυψε ότι μετά τον αποκλεισμό από τον Τόμας Φαμπιάνο στον πρώτο γύρο του Γουίμπλεντον κλείστηκε στο δωμάτιό του και διάβαζε την βιογραφία του Φέντερερ για να πάρει δύναμη και να σηκωθεί ξανά στα πόδια του.

Ο σοκαριστικός αποκλεισμός από τον Τόμας Φαμπιάνο στον πρώτο γύρο του Γουίμπλεντον πλήγωσε πολύ τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος όπως ανέφερε χαρακτηριστικά μετά τη νίκη του επί του Τόμι Πολ στην Ουάσιγκτον, κλείστηκε για τρεις ημέρες στο δωμάτιό του και διάβασε βιβλία!

Ο Ελληνας τενίστας μάλιστα αποκάλυψε ποια ήταν τα βιβλία που διάβασε σε αυτό το διάστημα, με το ένα να είναι ο «Αλχημιστής» και το άλλο η βιογραφία του Ρότζερ Φέντερερ! Ο Ελβετός είναι το ίνδαλμα του «Τσιτσιφάστ», ο οποίος μέσα από τα έργα του «μαέστρου» πήρε δύναμη για να σηκωθεί ξανά στα πόδια του. Και το έκανε, καθώς τα ξημερώματα επικράτησε με 2-0 του Τόμι Πολ και πέρασε στον τρίτο γύρο του Citi Open, που διεξάγεται στην Ουάσιγκτον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσιτσιπά μετά τη νίκη επί του Αμερικανού: «Εκανα δύο εβδομάδες διακοπές και έχω πολλή ενέργεια. Επρεπε να γεμίσω τις μπαταρίες μου και να μείνω για λίγο μακριά από το τένις. Ηταν πολύ σημαντικό για εμένα να κάνω ένα μικρό διάλειμμα, μετά τις δύσκολες ημέρες που πέρασα στο Λονδίνο.

Μετά την ήττα από τον Τόμας Φαμπιάνο στον πρώτο γύρο κλείστηκα στο δωμάτιό μου για τρεις ημέρες. Την πρώτη νύχτα δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Προσπάθησα να ηρεμίσω και να ξεχάσω ό,τι έγινε. Σε αυτό το διάστημα διάβασα δύο βιβλία. Το ένα ήταν ο Αλχημιστής και το άλλο η βιογραφία του Ρότζερ Φέντερερ. Πέρασα, λοιπόν, τρεις ημέρες διαβάζοντας χωρίς να ξέρω τι με περιμένει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ