Μαζί Τσιτσιπάς – Κύργιος και στο Σινσινάτι! (vid)

Μαζί Τσιτσιπάς – Κύργιος και στο Σινσινάτι! (vid)

Ο «Τσιτσιφάστ» μετά τη νίκη του επί του Τομι Πολ και την πρόκριση στον τρίτο γύρο του Citi Open, δήλωσε ότι θα συνεργαστεί με τον Νικ Κύργιο και στο Σινσινάτι.

Μπορεί η πρώτη προσπάθεια των Στέφανου Τσιτσιπά και Νικ Κύργιου να παίξουν μαζί στο διπλό να απέτυχε, ωστόσο, οι δύο τενίστες δεν είναι διατεθειμένοι να τα παρατήσουν τόσο εύκολα.

Όπως αποκάλυψε ο Ελληνας, μετά τη νίκη του επί του Τομι Πολ στον δεύτερο γύρο του Citi Open, θα συνεργαστεί με τον Κύργιο και στο Μάστερς του Σινσινάτι!

«Ναι θα είμαστε μαζί», ήταν χαρακτηριστικά η απάντηση του «Τσιτσιφάστ» σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν θα παίξει μαζί με τον Ελληνοαυστραλό στο Σινσινάτι.

Υπενθυμίζουμε ότι οι δύο τενίστες συνεργάστηκαν για πρώτη φορά στο τουρνουά που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ουάσιγκτον, αλλά γνώρισαν την ήττα στον πρώτο γύρο από τους Χουάν Σεμπάστιαν Καμπάλ και Ρόμπερτ Φάρα με 6-3, 3-6, 10-5.

Το έργο τους, πάντως, ήταν εξ’ αρχής παρά πολύ δύσκολο, καθώς η ομάδα των Κολομβιανών βρίσκεται στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

Αξίζει πάντως να αναφέρουμε ότι ο Νικ Κύργιος είχε δηλώσει ότι θα προσπαθήσει να μείνει μακριά από τον Τσιτσιπά, γιατί θεωρεί ότι είναι κακή επιρροή για τον Ελληνα τενίστα. «Θα μείνω όσο το δυνατόν πιο μακριά, γιατί είμαι κακή επιρροή», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο με την επιβεβαίωση του Τσιτσιπά:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ