Φέντερερ: «Αυτή είναι η στιγμή του Ντιμιτρόφ»

Φέντερερ: «Αυτή είναι η στιγμή του Ντιμιτρόφ»

Ο Ρότζερ Φέντερερ παρά το γεγονός ότι στον αγώνα με τον Ντιμιτρόφ έπαιζε με πόνους στην πλάτη, δεν θέλησε να μιλήσει για τον τραυματισμό του, προκειμένου να μην επισκιάσει τη νίκη του Βούλγαρου.

Ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ έκανε τη μεγάλη έκπληξη και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του US Open, αποκλείοντας στα πέντε σετ τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ο Ελβετός, παρότι αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στην πλάτη και χρειάστηκε τη βοήθεια του φυσικοθεραπευτή, μετά το τέλος του αγώνα δεν θέλησε να μιλήσει για τις ενοχλήσεις που ένιωσε κατά τη διάρκεια του αγώνα, προκειμένου να μην επισκιάσει τη νίκη του Βούλγαρου.

«Πριν από το 5ο σετ δέχτηκα βοήθεια στην πλάτη μου. Ήμουν τραυματισμένος από το απόγευμα, ένιωθα πόνο, δε θέλω όμως να μιλήσω περισσότερο γι’ αυτό, επειδή αυτή είναι η στιγμή του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Νιώθω άσχημα. Είχα ενοχλήσεις, αλλά κατάφερα να παίξω καλά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και ήξερα πως θα είχα δυο μέρες για να αναρρώσω μέχρι τα ημιτελικά. Δεν ήταν απίθανο να τα καταφέρω, ήταν μια χαμένη ευκαιρία».

Ο Βούλγαρος την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει τον φορμαρισμένο, αλλά ταλαιπωρημένο, Ντανιήλ Μεντβέντεφ, με στόχο την πρόκριση στον τελικό του US Open, στον πρώτο τελικό Γκραντ Σλαμ στην καριέρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ