Πότε παίζει ο Τσιτσιπάς με τον Χουρκάτς

Πότε παίζει ο Τσιτσιπάς με τον Χουρκάτς

Ο 21χρονος τενίστας το πρωί της Πέμπτης στις 11:30 ώρα Ελλάδας θα αντιμετωπίσει τον Πολωνό για τη φάση των 16 του Σανγκάη Μάστερς.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξόρκισε τον κακό του δαίμονα Φέλιξ Οζέρ Αλιασίμ και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Σανγκάη Μάστερς,  όπου θα αντιμετωπίσει τον Πολωνό, Ούμπερτ Χουρκάτς.

Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Πέμπτης στις 11:30 ώρα Ελλάδας, με τον Ελληνα τενίστα να ψάχνει τη νίκη – πρόκριση στον επόμενο γύρο της σπουδαίας διοργάνωσης.

Δύο τενίστες που γνωρίζονται πολύ καλά, καθώς στο παρελθόν έχουν αναμετρηθεί άλλες πέντε φορές, οι τέσσερις σε επίπεδο ATP και η μία για το Davis Cup. Πιο πρόσφατη, αυτή τον περασμένο μήνα (12/9) στο Τατόι, όπου ο Στέφανος είχε κερδίσει εύκολα με 2-0 σετ (6-3, 6-1) στον αγώνα της Ελλάδας με την Πολωνία για το Davis Cup.

Στις υπόλοιπες τέσσερις αναμετρήσεις ο Τσιτσιπάς έχει τρεις νίκες και μία ήττα. Συγκεκριμένα, ο 21χρονος τενίστας είχε κερδίσει το 2018 στα Next Gen Finals με 3-0 σετ (4-1, 4-3 [2], 4-1), ενώ το 2019 κέρδισε τον Πολωνό σε Μαρσέιγ (6-4, 6-2) και Ντουμπάι (7-6 [4], 6-7 [1], 6-1). Αντίθετα, ο Χουρκάτς, είχε κερδίσει στο παιχνίδι που έγινε τον περασμένο Αύγουστο στο Μάστερς του Καναδά (6-4, 3-6, 6-3).

Εκτός από τον Στέφανο Τσιτσιπά, το πρόγραμμα της Πέμπτης περιλαμβάνει επίσης μεταξύ άλλων τα παιχνίδια Μεντβέντεφ – Πόσπισιλ, Τζόκοβιτς – Ισνερ, Ζβέρεφ – Ρούμπλεφ, Γκοφέν – Φέντερερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ