«Καθάρισε» τον Ρούμπλεφ για τώρα… Τζόκοβιτς για Τσιτσιπά

«Καθάρισε» τον Ρούμπλεφ για τώρα… Τζόκοβιτς για Τσιτσιπά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 2-0 σετ του Ρούμπλεφ στο Άμπου Ντάμπι και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο Mubadala World Tennis Championship του Άμπου Ντάμπι ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
Ο Έλληνας τενίστας στην πρώτη του παρουσία στο τουρνουά επίδειξης κέρδισε με 6-3, 6-4 τον Αντρέι Ρούμπλεφ και προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς.
Στο πρώτο σετ ο Τσιτσιπάς κατάφερε να φτάσει με μπρέικ στο 2-0 και με 2 άσους θα προηγηθεί με 4-1. Από την πλευρά του, ο Ρώσος προσπάθησε να αντιδράσει και εν τέλει μείωσε σε 4-2 και 5-3, προτού τελικά χάσει το σετ με 6-3.
Στο δεύτερο σετ, ο Ρούμπλεφ θα βρεθεί μπροστά με 2-1, αλλά ο Τσιτσιπάς θα ισοφαρίσει σε 2-2 και με μπρέικ θα προηγηθεί με 3-2. Ακολούθως ο Έλληνας τενίστας θα κάνει το 4-2, πριν μειώσει τελικά ο Ρώσος σε 5-4.
Παρόλα αυτά, ο Στέφανος ήταν σε θέση να διατηρήσει την ψυχραιμία του και τελικά έφτασε στη νίκη, η οποία θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον Τζόκοβιτς την Παρασκευή (20/12) για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ