Ηττα στις λεπτομέρειες για Τσιτσιπά/Περβολαράκη (vid)

Ηττα στις λεπτομέρειες για Τσιτσιπά/Περβολαράκη (vid)

Οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μιχάλης Περβολαράκης ηττήθηκαν στο σούπερ τάι μπρέικ από τους Κράβιετζ-Μις με 17-15 και η Γερμανία κέρδισε τη μάχη με την Εθνική μας ομάδα με 2-1 νίκες.

Η ελληνική ομάδα «ζευγάρωσε» τις ήττες της στο «παρθενικό» τουρνουά τένις ATP Cup, το οποίο διεξάγεται σε τρεις πόλεις της Αυστραλίας.

Η «γαλανόλευκη» αντιμετώπισε σήμερα (5/1) τη Γερμανία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου, οι αναμετρήσεις του οποίου διεξάγονται στο Μπρισμπέιν, και γνώρισε την ήττα με 2-1 στα τρία παιχνίδια που πραγματοποιήθηκαν ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό, η ελληνική ομάδα είναι ουραγός στο γκρουπ με δύο ήττες (κόντρα σε Καναδά και Γερμανία), με αποτέλεσμα να τεθεί ουσιαστικά εκτός οκτάδας.

Πρώτος για την ελληνική ομάδα έπαιξε ο Μιχάλης Περβολαράκης, ο οποίος ηττήθηκε από τον Γιάν-Λέναρντ Στρουφ (Νο 35 στην παγκόσμια κατάταξη) με 6-4, 6-1, ύστερα από μια αναμέτρηση που κράτησε περίπου μια ώρα και 10 λεπτά.

Στη συνέχεια, ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο 6 στην παγκόσμια κατάταξη) αναμετρήθηκε με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ (Νο 7) και νίκησε με 6-1, 6-4, ύστερα από αγώνα διάρκειας περίπου 74 λεπτών…

Στο διπλό οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μιχάλης Περβολαράκης ηττήθηκαν με 2-1 σετ από τους Κράβιετζ-Μις. Οι συμπατριώτες μας πήραν το πρώτο σετ με 6-3, οι Γερμανοί απάντησαν με το ίδιο νόμισμα (6-3) και έστειλαν το ματς στο σούπερ τάι μπρέικ.

Εκεί οι Τσιτσιπάς/Περβολαράκης προηγηθηκαν με 5-0, αλλά δεν άντεξαν. Οι Κράβιετζ-Μις έκαναν την ανατροπή και με 17-15 πήραν τη νίκη.

Δείτε βίντεο από τη μάχη του Τσιτσιπά με τον Ζβέρεφ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ