Ο δρόμος του Τσιτσιπά για τον τελικό του Αυστραλιανού Οπεν

Ο δρόμος του Τσιτσιπά για τον τελικό του Αυστραλιανού Οπεν

Στον πρώτο γύρο ο Ελληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τον Ιταλό, Σαλβατόρε Καρούσο – Ολοι οι πιθανοί αντίπαλοί του μέχρι τον τελικό.

Με όνειρα και βλέψεις να επαναλάβει την εξαιρετική πορεία που έκανε πέρσι ξεκινάει το Αυστραλιανό Οπεν ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος στον πρώτο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Ιταλό, Σαλβατόρε Καρούσο, Νο. 93 στην παγκόσμια κατάταξη.

Οι δύο τενίστες στο παρελθόν έχουν κοντραριστεί άλλη μια φορά, με τον Ελληνα τενίστα, Νο. 6 στην παγκόσμια κατάταξη, να κερδίζει εύκολα με 2-0 σετ. Ηταν στο Τσάλεντζερ της Μπρεστ τον Οκτώβριο του 2017.

Εάν καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ιταλού, στον δεύτερο γύρο ο 21χρονος τενίστας θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Φίλιπ Κολσράιμπερ-Μάρκος Χιρόν, ενώ στον 3ο γύρο διασταυρώνεται με τον Μίλος Ράονιτς και στον 4ο με τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ.

Στα προημιτελικά, έχει πιθανό αντίπαλο τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ενώ στα ημιτελικά αμφότεροι έχουν πιθανό αντίπαλο τον Ρότζερ Φέντερερ. Υπενθυμίζουμε ότι πέρσι ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά, αποκλείοντας κατά σειρά του Ματέο Μπερετίνι, Βίκτορ Τροϊτσκι, Νικολόζ Μπασιλασβίλι, Ρότζερ Φέντερερ, Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ, ενώ ηττήθηκε από τον Ράφαελ Ναδάλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ