Αμετακίνητοι στην παγκόσμια κατάταξη Τσιτσιπάς και Σάκκαρη

Αμετακίνητοι στην παγκόσμια κατάταξη Τσιτσιπάς και Σάκκαρη

Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη δεν άλλαξαν θέση στην παγκόσμια κατάταξη ούτε αυτή την εβδομάδα με τον Έλληνα τενίστα να είναι στο Νο. 6 και την Ελληνίδα πρωταθλήτρια στο Νο. 21.

Η Μαρία Σάκκαρη, κι αυτή την εβδομάδα, παρέμεινε στην ίδια θέση, την 21η, στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, που αποτελεί προσωπικό ρεκόρ, με 2.085 βαθμούς.

Στην κορυφή βρίσκεται πάντα η Αυστραλή, Ασλεϊ Μπάρτι, έχοντας πίσω της την Σιμόνα Χάλεπ, ενώ τρίτη είναι η Καρολίνα Πλίσκοβα.

Οσον αφορά στην Δέσποινα Παπαμιχαήλ έπεσε μια θέση και είναι πλέον στο Νο 260 με 222 βαθμούς, όπως και η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, που κατέβηκε πέντε σκαλπάτια και είναι στο Νο 307 του κόσμου με 176 βαθμούς.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κι αυτή την εβδομάδα δεν άλλαξε θέση στην παγκόσμια κατάταξη και παρέμεινε 6ος με 4.745 βαθμούς. Να σημειωθεί πως ο Τσιτσιπάς δεν έπεσε ποτέ από την πρώτη 10άδα, όταν μπήκε για πρώτη φορά εκεί τον περασμένο Μάρτιο.

Επικεφαλής της κατάταξης παραμένει ο Νόβακ Τζόκοβιτς, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Ράφα Ναδάλ, με τον Ρότζερ Φέντερερ να παραμένει στην τρίτη θέση του κόσμου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ