«Κατέρρευσε» στο τρίτο σετ η Σακκαρη

«Κατέρρευσε» στο τρίτο σετ η Σακκαρη

Η Ελληνίδα τενίστρια πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις απέναντι στην Αρίνα Σαμπαλένκα, έστειλε το ματς τρίτο σετ, αλλά δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση (6-2, 4-6. 6-1).

Την ήττα με 2-1 σετ από την Αρίνα Σαμπαλένκα γνώρισε η Μαρία Σάκκαρη, με την Ελληνίδα τενίστρια να αποκλείεται στον πρώτο γύρο του τουρνουά που διεξάγεται στο Ντουμπάι.

Η Σαμπαλένκα πήρε το πρώτο σετ με 6-2, με την συμπατριώτισσά μας να ισοφαρίζει με 6-4 και να στέλνει το ματς στο τρίτο σετ. Εκεί η τενίστρια από την Λευκορωσία κυριάρχησε στο κορτ και με 6-1 πήρε τη νίκη – πρόκριση για τον δεύτερο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει την Ελίς Μέρτενς. Η Μαρία πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις, αλλά στο τρίτο σετ κατέρρευσε.

Η 24χρονη ξέμεινε από δυνάμεις, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε η Σαμπαλένκα. Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα της Σάκκαρη από την Αρίνα στα τρία παιχνίδια που έχουν δώσει.

Η τενίστρια από την Λευκορωσία μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και προηγήθηκε γρήγορα με 5-1, ενώ το 6-2 επισφράγισε την ανωτερότητα της Αρίνα στο πρώτο σετ. Το δεύτερο ήταν μια μεγάλη μάχη, με την Σάκκαρη στο 4-4 να κάνει μπρέικ. Η 24χρονη σέρβιρε σωστά και με 6-4 να ισοφάρισε σε 1-1 το παιχνίδι. Στο πρώτο γκέιμ του τρίτου σετ είχε την ευκαιρία να «σπάσει» το σερβίς της Σαμπαλένκα, αλλά δεν τα κατάφερε.

Η Αρίνα έκανε δυναμικό come back και με πέντε σερί γκέιμ προηγήθηκε 5-0. Εκεί δεν υπήρχε γυρισμός για την Μαρία, η οποία είχε αποδεχθεί την μοίρα της (6-1).

Η Μαρία μετά από μία γεμάτη εβδομάδα στην Αγία Πετρούπολη και μια μεγάλη μάχη στον πρώτο γύρο του τουρνουά που διεξάγεται στο Ντουμπάι, θα έχει την ευκαιρία τις επόμενες ημέρες να γεμίσει τις μπαταρίες της και να προετοιμαστεί κατάλληλα για το τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στην Ντόχα. Εκεί όπου αναμένεται να αγωνιστούν οι περισσότερες παίκτριες από το Top 20 της παγκόσμιας κατάταξης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ