Οι πιθανοί αντίπαλοι της Εθνικής στα πλέι οφ του World Group I

Οι πιθανοί αντίπαλοι της Εθνικής στα πλέι οφ του World Group I

Αναλυτικά οι πιθανοί αντίπαλοι της Εθνικής ομάδας τένις για τα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου για τα πλέι οφ του World Group I.

Η Ελλάδα με πρωταγωνιστή τον Στέφανο Τσιτσιπά έκανε το καθήκον της απέναντι στις Φιλιππίνες και εξασφάλισε μια θέση στο World Group II, όπου τον Σεπτέμβριο (18-19/09) θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στα πλέι οφ του World Group I του 2021!

Μετά την ολοκλήρωση των πλέι οφ του World Group I του Davis Cup προέκυψαν οι πιθανές ομάδες, τις οποίες μπορεί να βρει μπροστά της η Εθνική μας ομάδα τον Σεπτέμβριο. Το μοναδικό tie που δεν έχει ολοκληρωθεί είναι το Πακιστάν – Σλοβενία, λόγω της έντονης βροχόπτωσης που έχει πλήξει το Ισλαμαμπάν τις τελευταίες ημέρες.

Ετσι, οι πιθανοί αντίπαλοι της Εθνικής ομάδας είναι οι εξής: Κινεζική Τάιπεϊ, Δομινικανή Δημοκρατία, Τουρκία, Ν. Αφρική, Μεξικό, Ταϊλάνδη, Βενεζουέλα, Ελβετία, Μπαρμπάντος, Λιθουανία, Κίνα και Πακιστάν ή Σλοβενία.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ελβετία αγωνίζεται χωρίς τους Ρότζερ Φέντερερ και Σταν Βαβρίνκα, οι οποίοι έχουν αποσυρθεί από την εθνική τους ομάδας εδώ και αρκετά χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ