Ακυρώθηκε το Indian Wells λόγω κορωνοϊού (Pic)

Ακυρώθηκε το Indian Wells λόγω κορωνοϊού (Pic)

Το πρώτο Masters της χρονιάς δεν θα πραγματοποιηθεί αφού οι διοργανωτές αποφάσισαν να ακυρωθεί για το καλό της δημόσιας υγείας.

Το πρώτο πολύ μεγάλο τουρνουά της χρονιά στο τένις, δεν θα πραγματοποιηθεί. Όπως ανακοινώθηκε, το Indian Wells ακυρώθηκε εξαιτίας του κορωνοϊού, απόφαση που πάρθηκε από τους διοργανωτές αφού η περιφέρεια Riverside κήρυξε την κοιλάδα Coachella σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω του θανατηφόρου ιού.

Το τουρνουά ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 12 Μαρτίου με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών και φυσικά του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη. Το αν και πότε θα διεξαχθεί τελικά το τουρνουά, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό.

Στη σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών τονίζεται ότι δεν είναι προς το δημόσιο συμφέρον αθλητών, θεατών αλλά και της περιοχής να διεξαχθεί το τουρνουά και ότι όλοι μαζί πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να προστατευτούν από τον κορωνοϊό. Στην ανακοίνωση τονίζεται επίσης ότι όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια μπορούν να πάρουν πίσω τα χρήματα τους ή να πιστώσουν τα χρήματα για το τουρνουά του 2021.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ