Ποιος Μέσι; Το επικό toilet paper challenge της Χάλεπ! (vid)

Ποιος Μέσι; Το επικό toilet paper challenge της Χάλεπ! (vid)

Η Ρουμάνα τενίστρια πήρε μέρος στο challenge που τρέχει στα social media τις τελευταίες ημέρες και έκανε «σκόνη και θρύψαλα» τους αστέρες του ποδοσφαίρου!

Το toilet paper challenge έχει γίνει της μόδας. Ακόμα και ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media βίντεο που κάνει κολπάκια με το χαρτί υγείας. Το ίδιο έχουν κάνει επίσης πολλοί ακόμα σπουδαίοι ποδοσφαιριστές σε όλο τον πλανήτη.

Βίντεο με εντυπωσιακά κολπάκια, που αφήνουν άφωνους όσους τα βλέπουν. Πως θα σας φαινόταν όμως μια γυναίκα να κάνει… σκόνη τους σούπερ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου; Και όχι μια γυναίκα, που παίζει ποδόσφαιρο, αλλά μια τενίστρια; Η Σιμόνα Χάλεπ πήρε μέρος στο challenge που «τρέχει» το τελευταίο διάστημα διαδικτυακά και έκανε… πλάκα στους ποδοσφαιριστές!

Το πρώην Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, πήρε το χαρτί υγείας και άρχισε τα κολπάκια, δείχνοντας ότι ξέρει πολύ… μπάλα! Εντυπωσιακή η Ρουμάνα και στο ποδόσφαιρο. Απολαυστική εντός και εκτός κορτ. Αλλωστε, είναι μια από τις τενίστριες που έχει σημαδέψει τη γενιά μας και έχει καταφέρει να πετύχει σπουδαίες επιτυχίες στην καριέρα της. Τώρα «μαγεύει» και με το χαρτί υγείας!

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ