Αυτός είναι ο πρώτος επαγγελματίας τενίστας που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό (vid)

Αυτός είναι ο πρώτος επαγγελματίας τενίστας που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό (vid)

Ο 20χρονος Βραζιλιάνος Σέιμποθ Τιάγκο Γουάιλντ είναι το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του Covid-19 στον χώρο του παγκοσμίου τένις.

Το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στο χώρο του παγκοσμίου τένις είναι γεγονός.

Ο 20χρονος Βραζιλιάνος, Σέιμποθ Τιάγκο Γουάιλντ, είναι ο πρώτος επαγγελματίας τενίστας που βρέθηκε θετικός στον Covid-19. Την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος μέσω των social media, τονίζοντας ότι βρίσκεται σε καραντίνα και ζήτησε από όλους να παραμείνουν στα σπίτια τους για να μειωθεί η διασπορά του ιού.

«Γεια σε όλους. Ήθελα να σας ενημερώσω ότι έχω τον COVID-19. Έβαλα σε καραντίνα τον εαυτό μου την τελευταία εβδομάδα. Φροντίζω τον εαυτό μου και ακολουθώ τις οδηγίες των γιατρών. Είναι μια υπενθύμιση για εσάς, να μείνετε στο σπίτι, να φροντίζετε αυτούς που αγαπάτε και να μας βοηθήσετε να μη μεταδώσουμε αυτή την ασθένεια», είπε στο βίντεο που ανέβασε στα social media.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες ο Αυστραλός, Μπέρναντ Τόμιτς, είχε ανακοινώσει ότι έχει κάποια από τα συμπτώματα του κορωνοϊού, αλλά δεν έκανε ποτέ το τεστ. Απλά, κλείστηκε στο σπίτι του και έμεινε μακριά από τους υπόλοιπους ανθρώπους. Ο Σέιμποθ Τιάγκο Γουάιλντ από την άλλη, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του, έκανε το τεστ και βρέθηκε θετικός στον Covid-19.

Ο Βραζιλιάνος πριν από ένα μήνα κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο στο επαγγελματικό τένις. Ηταν στην Χιλή, όπου κέρδισε στον μεγάλο τελικό τον Νορβηγό, Κάσπερ Ρουντ με 2-1 σετ. Ο Λατινοαμερικάνος βρίσκεται στο Νο. 114 της παγκόσμιας κατάταξης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ