Τζόκοβιτς: «Σωστή απόφαση η μετάθεση των Ολυμπιακών Αγώνων» (pic)

Τζόκοβιτς: «Σωστή απόφαση η μετάθεση των Ολυμπιακών Αγώνων» (pic)

O Σέρβος τενίστας χαρακτήρισε «σωστή απόφαση» τη μετάθεση του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος του πλανήτη κατά ένα έτος.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δήλωσε στενοχωρημένος που δεν θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το πρώτο χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο τον ερχόμενο Ιούλιο στο Τόκιο, αλλά την ίδια ώρα κοιτά μπροστά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του… 2021.

Μετά την οριστική αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων την Τρίτη (24/3) από τη ΔΟΕ και την ιαπωνική κυβέρνηση ελέω κορονοϊού, ο Σέρβος τενίστας χαρακτήρισε πάντως «σωστή απόφαση» τη μετάθεση του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος του πλανήτη κατά ένα έτος αργότερα.

Ο «Νόλε» προέβη σε ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook επιδεικνύοντας τα ειδικά παπούτσια που είχαν σχεδιαστεί γι’ αυτόν ενόψει του Ολυμπιακού Τουρνουά τένις του 2020.

Ο Τζόκοβιτς συνόδευσε τη φωτογραφία με τα εξής λόγια: «Είμαι στεναχωρημένος που οι Ολυμπιακοί Αγώνες αναβλήθηκαν, αλλά είμαι σίγουρος πως είναι η σωστή επιλογή, σκεπτόμενοι την υγεία όλων όσων θα συμμετείχαν σε αυτό. Από τώρα, κοιτάμε μπροστά, στους Ολυμπιακούς του Τόκιο το 2021».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ