«Ο Τόμιτς έλεγε ψέματα ότι έχει κορωνοϊό!»

«Ο Τόμιτς έλεγε ψέματα ότι έχει κορωνοϊό!»

Η Γερμανίδα τενίστρια, Αντρέα Πέτκοβιτς, αποκάλυψε ότι ο Αυστραλός τενίστας, Μπέρναντ Τόμιτς, της εκμυστηρεύτηκε ότι είπε ψέματα όταν δήλωσε ότι τα συμπτώματα του Covid-19!

Είχε όλα τα φόντα για να κάνει μια λαμπρή καριέρα στο τένις, αλλά λόγω του ιδιόρρυθμου χαρακτήρα του δεν κατάφερε ποτέ να φτάσει στο τοπ επίπεδο. Οσο ταλέντο και αν έχει, πάντα τα γκρεμίζει όλα με την άσχημη συμπεριφορά του.

Ο λόγος για τον Μπέρναντ Τόμιτς, ο οποίος για μια ακόμα φορά έγινε viral για λάθος λόγους. Ο Αυστραλός πριν από λίγες εβδομάδες είχε δηλώσει ότι έχει όλα τα συμπτώματα του κορωνοϊού και πιθανότατα έχει προσληθεί από τον Covid-19. Πριν από λίγες ώρες, όμως, η Αντρεά Πέτκοβιτς, βγήκε δημόσια και δήλωσε ότι ο Αυστραλός της είπε ότι έκανε πλάκα! Η Γερμανίδα τόνισε ότι είχε μιλήσει με τον Τόμιτς λίγες ώρες αφότου έκανε τις συγκεκριμένες δηλώσεις και της είχε εκμυστηρευτεί ότι έλεγε ψέματα!

«Ακόμα δεν έχω κάνει το τεστ, αλλά έχω όλα τα συμπτώματα. Πιστεύω πως το κόλλησα όταν ταξίδευα από το Μοντερέι του Μεξικού. Τώρα είμαι στο Μαϊάμι και είμαι σε καραντίνα, όπως με συμβούλεψαν», είχε δηλώσει ο 27χρονος Αυστραλός, με την Πέτκοβιτς να τονίζει από την πλευρά της: «Συχνά μιλάει χωρίς να σκέφτεται, την τελευταία φορά που το έκανε αυτό ήταν με τον κορωνοϊό. Του έστειλα μήνυμα πριν λίγες μέρες και παραδέχτηκε πως το έβγαλε απ’ το μυαλό του και δεν ξέρει γιατί το έκανε αυτό».

Απίστευτες δηλώσεις από τον Αυστραλό σε περίοδο πανδημίας. Σε μια περίοδο που έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό πάνω από 500.000 άνθρωποι σε ολόκληρο τον πλανήτη και έχουν χάσει τη ζωή τους χιλιάδες άνθρωποι. Ο Τόμιτς βγήκε και έκανε πλάκα με ένα τόσο λεπτό ζήτημα! Μια ακόμα φορά που ο υψηλόσωμος τενίστας γίνεται ρεζίλι λόγω της συμπεριφοράς του…

Για την ιστορία το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στο επαγγελματικό τένις είναι ο Βραζιλιάνος Τιάγκο Γουάιλντ, ο οποίος την περασμένη Τετάρτη ανακοίνωσε μέσω των social media ότι προσβλήθηκε από τον Covid-19.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ