Μουράτογλου για Σερένα: «Στόχος μας το χρυσό μετάλλιο στο Τόκιο»

Μουράτογλου για Σερένα: «Στόχος μας το χρυσό μετάλλιο στο Τόκιο»

Ο Γάλλος προπονητής έκανε αναδρομή στη συνεργασία του με την Αμερικανίδα τενίστρια και έθεσε ως στόχο το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, που θα γίνουν το 2021.

Την πεποίθησή του ότι η Σερένα Γουίλιαμς, παρότι βαδίζει στο 40ο έτος της ηλικίας της, μπορεί να κατακτήσει ένα ακόμα ολυμπιακό μετάλλιο εξέφρασε ο Πάτρικ Μουράτογλου με ανάρτησή του στα social media.

Ο Γάλλος προπονητής έκανε αναδρομή στη συνεργασία του με την Αμερικανίδα τενίστρια, θυμήθηκε το μετάλλιο που κατέκτησε η Σερένα στους Ολυμπιακούς Αγώνες που έγιναν στο Λονδίνο και έδωσε το σύνθημα ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, που θα διεξαχθούν τελικά το καλοκαίρι του 2021.

«Οι Ολυμπιακοί του 2012 ήταν μόλις το δεύτερο τουρνουά της συνεργασίας μας και κατέκτησε δύο χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια. Οκτώ χρόνια αργότερα, παραμένει μία από τις καλύτερες αναμνήσεις μου και από το γεγονός ότι έπαιξε ένα από τα καλύτερα επίπεδα τένις στην καριέρα της! Φέτος, είχαμε βάλει στόχο για το χρυσό στο Τόκιο! Αλλά ο στόχος αναβάλλεται για την επόμενη σεζόν που μας δίνει ακόμα ένα κίνητρο: να πάρει Ολυμπιακό μετάλλιο και σε «μονή» χρονιά», ανέφερε ο Μουράτογλου.

Δείτε την ανάρτησή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ