Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Ενημέρωση για άγνωστο τραυματισμό του Στάρτζεον και απουσία του από τα πλέι άουτ σε 3, 2, 1...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Θα γίνει κανονικά το US Open»

Η USTA προσπάθησε να καθησυχάσει τους φίλους του τένις και με ανακοίνωση που εξέδωσε, ξεκαθάρισε ότι το US Open θα διεξαχθεί κανονικά.

«Θα γίνει κανονικά το US Open» | to10.gr

Ο κορονοϊός συνεχίζει την επέλασή του, με το All England Club να ανακοινώνει την αναβολή του Γουίμπλεντον για πρώτη φορά μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο! Το ιστορικό Γκραντ Σλαμ δεν θα διεξαχθεί φέτος για λόγους δημόσιας υγείας και ουδείς γνωρίζει πότε θα έχουμε και πάλι αγωνιστική δράση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η USTA, πάντως, προσπάθησε να καθησυχάσει τους φίλους του τένις και με ανακοίνωση που εξέδωσε, ξεκαθάρισε ότι το US Open θα διεξαχθεί κανονικά. «Κατανοούμε τις μοναδικές συνθήκες τις οποίες έχει να διαχειριστεί το All England Lawn Tennis Club και το σκεπτικό πίσω από το οποίο πάρθηκε η απόφαση να ακυρώσει το Wimbledon Championships του 2020. Αυτή τη στιγμή, η USTA εξακολουθεί να σχεδιάζει τη διεξαγωγή του US Open, όπως έχει προγραμματιστεί», ανέφερε η ανακοίνωση της USTA.

Η αμερικανική ομοσπονδία αντισφαίρισης θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να διεξαχθεί κανονικά η φετινή διοργάνωση. Αρκεί βέβαια να μειωθεί η διασπορά του κορωνοϊού στις ΗΠΑ. Αλλιώς η αναβολή θα είναι μονόδρομος. Τη δεδομένη στιγμή οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής πλήττωνται μαζί με την Ευρώπη, με τη Νέα Υόρκη, όπου φιλοξενείται κάθε χρόνο το US Open, να έχει πάνω από 100.000 επιβεβαιωμένα κρούσματα.