Συγκλονίζει ο Κοκκινάκης: «Δεν μπορούσα να ανασάνω, έχασα 10 κιλά»

Συγκλονίζει ο Κοκκινάκης: «Δεν μπορούσα να ανασάνω, έχασα 10 κιλά»

Ο ομογενής τενίστας μίλησε για το πρόβλημα υγείας που πέρασε τον περασμένο Ιανουάριο.

Στις δύσκολες στιγμές που πέρασε τον περασμένο Ιανουάριο, όταν προσβλήθηκε από λοιμώδη μονοπυρήνωση, αναφέρθηκε ο Θανάσης Κοκκινάκης. Ο ομογενής τενίστας σε δηλώσεις που έκανε στην Αυστραλία τόνισε ότι πέρασε μια από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής του, αφού δεν μπορούσε να αναπνεύσει, ενώ έχασε και 10 κιλά!

«Ο λαιμός μου ήταν τόσο μολυσμένος, που έκλεινε η αναπνοή μου και δεν μπορούσα να ανασάνω μόλις κοιμόμουν. Έχασα 10 κιλά γιατί δεν μπορούσα να φάω», είπε και συνέχισε: «Τώρα προσπαθώ να είμαι σε φόρμα. Δεν κοιτάω μακριά, μόνο να φτιάξω τη φυσική μου κατάσταση χωρίς να το πιέζω πολύ. Μόλις το ξεπεράσω πλήρως, θα επιστρέψω.

Προσπάθησα να επιστρέψω τον Δεκέμβριο, πριν καταλάβω ότι κάτι δεν πάει καλά. Ένιωθα να μένω γρήγορα από δυνάμεις αλλά πίστευα ότι ήταν λόγω του καπνού από τις φωτιές που είχαμε τότε στην Αυστραλία. Ο λαιμός μου με πονούσε. Ένιωθα λες και έτρωγα ξυράφια και πήγα στο νοσοκομείο στη Μελβούρνη. Επέστρεψα στην Αδελαϊδα και χειροτέρεψε, δεν μπορούσα να φάω, να πιω νερό. Πήγα ξανά στο νοσοκομείο. Τώρα είμαι πολύ καλύτερα, νιώθω υγιής», κατέληξε ο Κοκκινάκης, ο που βρίσκεται πλέον το Νο237 του κόσμου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ