Τζόκοβιτς, Τιμ και Ζβέρεφ «τρελάθηκαν» με τραγούδια της Γαρμπή! (vid)

Τζόκοβιτς, Τιμ και Ζβέρεφ «τρελάθηκαν» με τραγούδια της Γαρμπή! (vid)

Στο πάρτι του Σέρβου έπαιξαν τραγούδια της Γαρμπή και οι τρεις τενίστες χόρεψαν στους ρυθμούς της Ελληνίδας τραγουδίστριας!

Πάρτι σε κλαμπ του Βελιγραδίου έκανε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά «Adria Tour», το οποίο διοργάνωσε ο ίδιος, μαζί με τον αδερφό του, Τζόρτζε.

Ένα τουρνουά στο οποίο μάλιστα έλαβε μέρος ο «Νόλε», αλλά και σπουδαία ονόματα του παγκοσμίου τένις, όπως είναι οι Ντομινίκ Τιμ και Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Μετά την ολοκλήρωση της διοργάνωσης, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, ο Νόβακ Τζόκοβιτς διοργάνωσε πάρτι σε κεντρικό κλαμπ του Βελιγραδίου, όπου διασκέδασε με τον Γερμανό και τον Αυστριακό τενίστα.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς έπαιξαν και ελληνικά τραγούδια στα ηχεία του κλαμπ, με τον κορυφαίο τενίστα στον κόσμο να διασκεδάζει μαζί με τους Τιμ και Ζβέρεφ, ακούγοντας Καίτη Γκαρμπή και συγκεκριμένα το τραγούδι της με τίτλο «Εσένα μόνο».

Αργότερα, οι τρεις τενίστες έβγαλαν τις μπλούζες τους, πήραν το μικρόφωνο και άρχισαν να τραγουδούν. Οι εικόνες έναν τον γύρο του κόσμου και μάλιστα ξέσπασε σάλος, αφού στο πάρτι δεν τηρήθηκαν τα μέτρα κατά του κορωνοϊού. Τη στιγμή μάλιστα που πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστό ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ