Θετικός στον κορωνοϊό και ο Τροΐτσκι

Θετικός στον κορωνοϊό και ο Τροΐτσκι

Ο Σέρβος τενίστας είχε λάβει μέρος στο Adria Tour, όπως επίσης και οι Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και Μπόρνα Τσόριτς.

Μετά τους Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και Μπόρνα Τσόριτς ένας ακόμα τενίστας, που αγωνίστηκε στο Adria Tour, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ο λόγος για τον Βίκτορ Τροΐτσκι, ενώ μάλιστα μαζί με τον Σέρβο τενίστα κόλλησε και η σύζυγός του, η οποία ήταν δίπλα του καθόλη τη διάρκεια του τουρνουά.

Ο τενίστας συμμετείχε την προηγούμενη εβδομάδα στο Adria tour του Βελιγραδίου, αλλά δεν έλαβε μέρος στο αντίστοιχο του Ζαντάρ, το οποίο διεκόπη μετά θετικό δείγμα του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ. Μαζί με τον Βούλγαρο κόλλησε και ο Μπόρνα Τσόριτς, ενώ επίσης έχουν βρεθεί θετικοί και δύο προπονητές.

Το πρωί της Τρίτης αναμένεται να βγουν και τα αποτελέσματα του τεστ του Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος επέστρεψε στο Βελιγράδι, μετά την ακύρωση του τελικού λόγω του θετικού δείγματος του Ντιμιτρόφ και υποβλήθηκε σε τεστ για τον Covid-19, όπως επίσης και τα μέλη της οικογένειάς του.

Εκτός από τους τρεις τενίστες που έχουν κορωνοϊό, άλλοι τρεις έχουν μπει σε καραντίνα. Πρόκειται για τους Σάσα Ζβέρεφ, Αντρέι Ρούμπεφ και Μάριν Τσίλιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ