«Μπαμ» από τον Ολυμπιακό: Στα ερυθρόλευκα ο Πέριτς

«Μπαμ» από τον Ολυμπιακό: Στα ερυθρόλευκα ο Πέριτς

Ο 23χρονος ακραίος υπέγραψε στον Ολυμπιακό, με τους Ερυθρόλευκους να βάζουν στο ρόστερ τους έναν από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Σερβίας.

Σε μία πολύ σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, με τους Ερυθρόλευκους να προσθέτουν στο ρόστερ τους τον 23χρονο ακραίο, Πάβλε Πέριτς.

Οι Πειραιώτες, όπως σας είχε ενημερώσει to10.gr την περασμένη Πέμπτη (3/6), είχαν προσεγγίσει τον νεαρό άσο, ο οποίος θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Σερβίας. Η ομάδα του μεγάλου λιμανιού του έδειξε πόσο πολύ τον ήθελε στο ρόστερ της και τελικά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κατάφεραν να τον πείσουν να πει το πολυπόθητο «ναι».

Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρι και το μόνο που απομένει πλέον είναι η επίσημη ανακοίνωση από τους Ερυθρόλευκους. Μια πολύ σπουδαία κίνηση από τον Ολυμπιακό, που φέρνει στην Ελλάδα έναν πάρα πολύ καλό παίκτη, ο οποίος είναι διεθνής με την Σερβία. Ο Πέριτς κοιτάζει τον κόσμο από τα 205 εκατοστά και είναι πάρα πολύ καλός τόσο στο σερβίς, ενώ στην επίθεση είναι πολύ αποτελεσματικός και έχει εξαιρετικά ποσοστά.

Ο Σέρβος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Ρίμινι της Ιταλίας με την εθνική ομάδα της χώρας του και λαμβάνει μέρος στο Volleyball Nations League, ενώ στον Ολυμπιακό θα συνθέσει ένα πολύ δυνατό δίδυμο με τον Νικολά Μιγιαήλοβιτς. Ο 23χρονος άνηκε στην Βοιβοντίνα, μόνιμη πρωταθλήτρια Σερβίας ενώ έχει παίξει τα δύο τελευταία χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ