Μπονιφάντε: «Κάναμε ακόμα ένα βήμα για την πρόκριση»

Μπονιφάντε: «Κάναμε ακόμα ένα βήμα για την πρόκριση»

Μετά το τέλος του ματς της εθνικής μας ομάδας βόλεϊ με την Κύπρο ο ομοσπονδιακός μας προπονητής Ντάντε Μπονιφάντε έκανε δηλώσεις.

Ευχαριστημένος με την εμφάνιση της εθνικής μας ομάδας βόλεϊ ανδρών ήταν ο ομοσπονδιακός μας προπονητής Ντάντε Μπονιφάντε.

Ταυτόχρονα έδωσε το σύνθημα για την νίκη στο επόμενο ματς με την Κροατία που θα μας στείλει και μαθηματικά στο Eurovolley.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ – Βόλος 3-1: Θετικό το τελευταίο τεστ πριν την πρεμιέρα

Aναλυτικά οι δηλώσεις:

«Προφανώς και είμαι χαρούμενος με τη νίκη μας, με εξαίρεση βέβαια το τελευταίο κομμάτι του πρώτου σετ, όπου χάσαμε τη συγκέντρωση μας».

«Από εκείνο το σημείο και μετά ελέγξαμε απόλυτα το παιχνίδι και είμαι πολύ χαρούμενος για τον Άρη Χανδρινό, αλλά και τους Γιώργο Παπαλεξίου, Σπύρο Χάκα που έπαιξαν πολύ καλά. Σήμερα κάναμε ένα ακόμη βήμα για την πρόκριση μας στα τελικά».

«Το μυαλό μας πλέον είναι σ’ αυτό το παιχνίδι, αλλά χωρίς να σκεφτόμαστε τη βαθμολογία ή πιθανές ισοβαθμίες και όλα αυτά τα σενάρια. Στο μυαλό μας πρέπει να είναι ότι θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα. Κι είναι πολύ σημαντικό ότι πετύχαμε αυτές τις δύο νίκες με την Κύπρο γιατί μας επιτρέπει να ταξιδέψουμε στην Κροατία με ηρεμία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ