Ολυμπιακός: Κόντρα στη Θέτιδα στον Ρέντη

Ολυμπιακός: Κόντρα στη Θέτιδα στον Ρέντη

Οι «ερυθρόλευκες» επιστρέφουν στο «Μ. Μερκούρη», όπου υποδέχονται τη Θέτιδα, για την 3η «στροφή» της Volley League.

Τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα συνεχίζει την Τετάρτη (2/11) η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού.

Μετά το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στο Μαρούσι, οι «ερυθρόλευκες» επιστρέφουν στο «Μ. Μερκούρη», όπου υποδέχονται στις 20:00 (Live Streaming: OSFP TV) τη Θέτιδα, για την 3η «στροφή» της Volley League.

Διαβάστε επίσης: «Κλείδωσε» το deal: Στην ΕΡΤ η Α1 με 6.5 εκατ. ευρώ – Πόσα παίρνουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

Κόντρα στην ομάδα της Βούλας, στο Ρέντη, τα κορίτσια του Θρύλου θέλουν να παρουσιάσουν καλό αγωνιστικό πρόσωπο, να πάρουν το «καθαρό» τρίποντο και να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

Δηλώσεις:

Λορέντζο Μιτσέλι: «Δουλέψαμε σκληρά αυτές τις δύο ημέρες, για να βελτιώσουμε και να εξελίξουμε το παιχνίδι μας, κόντρα σε μία καλή ομάδα, όπως η Θέτιδα. Παίξαμε μαζί τους και σε φιλικό και είδαμε το επίπεδο που έχουν. Χρειαζόμαστε, λοιπόν, πλήρη συγκέντρωση και πολλή διάθεση, για να μην δώσουμε στη Θέτιδα τη δυνατότητα να πιστέψει σε αποτέλεσμα. Ο τελευταίος μας αγώνας δεν ήταν καλός και θέλουμε να δείξουμε, με μία νίκη, ότι ήταν απλά μια κακή παρένθεση».

Σοφία Κοσμά: «Έχουμε ένα δυνατό ματς, με μια αρκετά καλή ομάδα, τη Θέτιδα. Προερχόμαστε από ένα κακό παιχνίδι, είδαμε τα λάθη που έγιναν και το αφήσαμε πίσω, καθώς η συνέχεια είναι πολύ σύντομη και χρειάζεται άμεση συγκέντρωση στον επόμενο αγώνα. Θέλουμε καθαρό τρίποντο αύριο, με μια καλή εμφάνιση μέσα στο γήπεδο και θεωρώ, ότι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ