Γκάιτς: «Παίξαμε πολύ καλά στα δύο πρώτα σετ»

Γκάιτς: «Παίξαμε πολύ καλά στα δύο πρώτα σετ»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για τη νίκη επί της Πφέφινγκεν και στάθηκε στην απόδοση που έπιασε η ομάδα του στα δύο πρώτα σετ.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Πφέφινγκεν με 3-0 σετ στο κλειστό του Αγίου Θωμά και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στη φάση των «32» του Challenge Cup γυναικών.

Μετά το παιχνίδι με την ελβετική ομάδα ο προπονητής του Τριφυλλιού, Μπράνκο Γκάιτς, δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού και στάθηκε στην απόδοση που έπιασαν οι Πράσινες στα δύο πρώτα σετ.

Διαβάστε επίσης: Πρωτοφανές: Δεν δίνει ευρώ πίσω ο ΑΝΤ1 για το κάζο του Μουντιάλ – Τι ανακοίνωσε μόλις

Αναλυτικά:

«Πρώτα από όλα, θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας για τη στήριξη που μας έδειξαν και σήμερα και όταν τους έχουμε δίπλα μας παίζουμε ακόμα καλύτερα. Αγωνιστήκαμε πολύ καλά στα δύο πρώτα σετ, αλλά στο τρίτο σετ χάσαμε τη συγκέντρωση μας. Είναι σημαντικό ότι καταφέρνουμε και παίρνουμε νίκες και προχωράμε, ωστόσο θα πρέπει να έχουμε διάρκεια σε όλους τους αγώνες.

Το μυαλό μας είναι πλέον στη Θέτιδα Βούλας, που θα προέρχεται και αυτή από ευρωπαϊκό ματς, ωστόσο θα πρέπει να σεβαστούμε τον αντίπαλο και να δώσουμε όλη μας την ενέργεια για να πάρουμε το τρίποντο το Σάββατο».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ