Ολυμπιακός: Το ευχαριστώ του Ερασιτέχνη στους Προέδρους και τη διοίκηση του ΣΕΦ

Ολυμπιακός: Το ευχαριστώ του Ερασιτέχνη στους Προέδρους και τη διοίκηση του ΣΕΦ

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ευχαριστεί τη διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός και εκείνη του ΣΕΦ για τον τελικό του Challenge Cup.

Το βράδυ της Τετάρτης (15/03) ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Challenge Cup και με ανακοίνωσή του έσπευσε να ευχαριστήσει όσους συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση.

Ξεχωριστές ευχαριστίες απηύθυνε στη διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός και συγκεκριμένα στους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, καθώς και στη Διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.
Διαβάστε επίσης: Με Σλούκα ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι της Κυριακής

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. θέλει να ευχαριστήσει τους συντελεστές της άρτιας διοργάνωσης του τελικού του Challenge Cup.

Συγκεκριμένα, απευθύνει θερμές ευχαριστίες στη Διοίκηση της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ειδικότερα στους προέδρους, κ.κ. Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, καθώς και στη Διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, οι οποίοι αμφότεροι συνέβαλαν τα μέγιστα, προκειμένου οι φίλαθλοι της ομάδας μας να απολαύσουν μια ιστορική βραδιά γεμάτοι περηφάνια.

Για την ομαλή διεξαγωγή τέτοιων διοργανώσεων ευρωπαϊκής εμβέλειας και την πρόοδο του ελληνικού αθλητισμού, τέτοιες συνέργειες πρέπει να επιτυγχάνονται διαρκώς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ