Έφτασε η ώρα της στέψης

Έφτασε η ώρα της στέψης

Στην «μάχη» του Final 4 του Κυπέλλου μπαίνουν Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Μίλωνας.

Η μεγάλη ώρα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου στο final-4 της Καλαμάτας έφτασε! Ο Μίλωνα θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό και ο ΠΑΟΚ τον Παναθηναϊκό, με τους νικητές αναμετρώνται στην τελική φάση για την κατάκτηση του τροπαίου.

Το πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας είναι αυτό ανάμεσα στον Μίλωνα και τον Ολυμπιακό (18:00) το οποίο και θα μεταδοθεί από το ERT Sports 1.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: «Έδειξαν πάλι την ανικανότητα τους, να πάνε στα σπίτια τους»

Η ομάδα του Αλμπερτο Τζουλιάνι είναι το ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση, έχοντας επικρατήσει και στις τέσσερις προηγούμενες συναντήσεις των δύο ομάδων στη φετινή σεζόν. Μάλιστα οι Πειραιώτες είναι οι κυρίαρχοι του θεσμού, μιας και μετρούν 16 τρόπαια.

Το δεύτερο χρονικά ματς είναι το μεγάλο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, με ώρα έναρξης στις 21:15 και μετάδοση από την ΕΡΤ3.

Οι δύο ομάδες συναντιούνται για όγδοη φορά φέτος, με τους «πράσινους» να έχουν πάρει τη νίκη στις πέντε πρώτες και τον ΠΑΟΚ να έχει πανηγυρίσει τις δύο πιο πρόσφατες. Ο Δικέφαλος του Βορρά «τρέχει» ένα σπουδαίο σερί μιας και έχει κατακτήσει τα τρία τελευταία, με τους «πράσινους» από την άλλη να μετρούν έξι κατακτήσεις.

Το πρόγραμμα των αγώνων: 

Σάββατο 31/3 
Μίλων-Ολυμπιακός (18:00-EΡΤ Sports 1)
Διαιτητές: Βουδούρης, Γεράνιος Παρατηρητής: Ράπτης Τσάλεντζ ρέφερι: Γεροθόδωρος Επόπτες: Καπότης, Σαμοθράκης Γραμματείες: Θεοδωρίδου, Καπουράνη

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (21:15 – ΕΡΤ3)
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Παπακοσμάς Παρατηρητής αγώνα: Γεωργουλέας Τσάλεντζ ρέφερι: Βουδούρης Επόπτες: Ζαρντίνης, Καπότης Γραμματείες: Θεοδωρίδου, Καπουράνη

Σάββατο 1/4
Τελικός (21:30 – ΕΡΤ3)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ